Yaşam tehlikesi içinde mi? Mara Venier ve Aile Dramasının Vahiy

JacksonduS

New member
Mara Venier, kapağı kendisine adayan Vanity Fair'e filtreler olmadan söyler. Kocası Nicola Carraro hakkındaki sözleri endişelendiriyorlar.

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 18 Haziran 2025, 10:40

Her zamanki samimiyetiyle, Mara Venier Yeni bir röportajda kalbi açmak için Makyaj fuarı. Kariyeri ve özel hayatın anları üzerindeki düşünceler arasında, Nicola Carraro hakkındaki tüm sözleri vuruldu ve derin bir endişe parlamasına izin veriyor.

Pazar Değişimi, Ama Mara Venier kaldı

Görüşmede ele alınan konular arasında çalışma eksik olamazdı. Mara Venier bunu doğruladı Bir sonraki baskının dümenine tekrar olacak İle ilgili PazarHer zamanki formatla karşılaştırıldığında bazı yeniliklerle bile. İma etti Program daha koro boyutu alacakOna eşlik edecek olası yüzler hakkında ayrıntıları açıklamadan bile, böylece belirli bir gizem halosunu beslemeden.

Bununla birlikte, yeni projelere olan coşkunun arkasında kişisel bir ihtiyaç da vardır: Sunucu, hayatının bu döneminde, çalışmanın gücünü ve duygusal istikrarı verebilecek temel bir unsuru temsil ettiğini açıkladı.

Benim için iyi olduğunu düşündüm Hayatımın bu anında. İhtiyacım var beni sallıyor ” İtiraf etti.
Yaşam tehlikesi içinde mi? Mara Venier ve Aile Dramasının Vahiy

Ruh hali üzerinde daha fazla tartılmak Kocasının sağlığıNicola Carraro. Eski film yapımcısı son derece hassas bir dönemden geçti, bu sırada Mara Venier – üç gün boyunca yaşam tehlikesiyle karşı karşıya kaldıYaklaşık bir buçuk ay önce.

Durumu gelişmesine rağmen, sunucu endişenin hala mevcut olduğunu ve tam olarak iyimser olamayacağını itiraf etti. Bu derin sevgi ve güçlü endişe bağlamında, Venier derin üzücü hissetmeyi itiraf etti ve seven kişinin halsizliğinin onu en çok etkilediğini açıkladı. Bugün en büyük korkusunun ne olduğu sorulduğunda, hiç şüphesi yoktu: Sevdiklerini kaybetmek onu en çok korkutan şey olmaya devam ediyor; Geri kalan her şey ima etti, arka plana giriyor.

“Son zamanlarda çok küçük insanlar görüyorum, neredeyse telefona cevap vermiyorum. Arkadaşlara inanan ve beni aramayan insanlar var 'Nasılsın' için bile değil? Onları hayatımdan ortadan kaldırdım“.
Sonuç olarak, Mara Venier duygusal tarihini berraklık ve derinlikle izler. Acıyı hatırladı Renzo Arbore ile bir oğlunun kaybı içinBu ilişkiyi derinden işaretleyen bir olay asla bir düğüne neden olmadı. Sık sık sunmaya hazır olmayan erkeklerden istikrar aradığını, onlara isteyeceğinden daha fazla uyum sağladığını fark etti. Ancak bugün, paylaşılan yaşam projesi, yıllarca kaçırılan duygusal kısmı bile geri döndürebilen tek kişi olan sevgiyle ve şükranla tanımlayan Nicola Carraro'nun yanında şekillendi.