JacksonduS
New member
Temptation Island 2025: Başlangıçtan birkaç hafta sonra, Mediaset'in ilk resmi çifti açıkladı. İşte bildiklerimiz.
İle ilgili
Lucrezia Ciotti
Yayınladı 11 Haziran 2025, 18:43
Bekleme neredeyse bitti: Temptation Island 2025 Yeni hikayeler, duygular ve bükülmelerle geri dönmek üzere. Mediaset'in en popüler gerçeklik şovu, cazibeler, şüpheler ve tutkular dahil olmak üzere çiftleri test etmeye hazırlanmaktır. İlk resmi çiftin kim olduğunu ve programın başlangıç tarihinde ilerlemeleri öğrenelim.
Temptation Island, ilk resmi çifti ortaya çıkardı
Programın resmi Instagram profili, sunum videosunu paylaştı. Alessio, 39 yaşında, e Sonia49, ilk yarışmacılar açıkladı. Bu bir Birkaç avukat bağını test etme aciliyetini hissediyor.
Prodüksiyonla temasa geçen Alessio'ydu:
Temptation Adası ve Başlangıç Tarihi Hakkında Söylentiler
Temptation Island 2025 başlamalı 3 TemmuzMediaSet'ten resmi bir onay olmasa bile.
Bazı seslere göre, erkek ve kadınların erkek ve erkekler üzerinde izleyicileri tarafından çok sevilen Rosanna ve Giuseppe, katılımcı çiftler arasında olabilirler. Oyuncuların olası kahramanları arasında Roberta di Padua ve Alessandro yakınlığı, aynı programda ve bir yıldan fazla bir süredir birlikte oluşan bir çift de var.
Tempters'a gelince, şu anda yeni bir onay yok, eski bir erkek ve kadın talipi olan Amal Kamal ve Maria de Filippi'nin programının kahramanı Francesco Farina da dolaştı.
İle ilgili
Lucrezia Ciotti
Yayınladı 11 Haziran 2025, 18:43
Bekleme neredeyse bitti: Temptation Island 2025 Yeni hikayeler, duygular ve bükülmelerle geri dönmek üzere. Mediaset'in en popüler gerçeklik şovu, cazibeler, şüpheler ve tutkular dahil olmak üzere çiftleri test etmeye hazırlanmaktır. İlk resmi çiftin kim olduğunu ve programın başlangıç tarihinde ilerlemeleri öğrenelim.
Temptation Island, ilk resmi çifti ortaya çıkardı
Programın resmi Instagram profili, sunum videosunu paylaştı. Alessio, 39 yaşında, e Sonia49, ilk yarışmacılar açıkladı. Bu bir Birkaç avukat bağını test etme aciliyetini hissediyor.
Prodüksiyonla temasa geçen Alessio'ydu:
Sonia, Alessio'dan belirli bir müfrezeyi tanır ve cevap ve açıklamalar bulma umuduyla Temptation Island'a katılma kararını paylaşır:“Yazdım çünkü İlişkimiz çok zorVe ben acı çekmeye neden olan olumsuz duyguların bir karışımıyla yaşıyorum ”.
Başlangıç umut verici görünmüyor, ancak durumlarının nasıl gelişeceğini öğrenmek için programın başlamasını beklemeniz gerekiyor.“Dürüst olmak gerekirse beni yazmalıydım: Son iki yılda, aşkından şüphe duymamı sağlayan ayrılışını ve tutumlarını fark ettim. Avukat olsa bile onu her zaman destekledim, şimdi evimde egzersiz yapıyor, ama Bugün artık hata yapmak istemiyorum“.
Temptation Adası ve Başlangıç Tarihi Hakkında Söylentiler
Temptation Island 2025 başlamalı 3 TemmuzMediaSet'ten resmi bir onay olmasa bile.
Bazı seslere göre, erkek ve kadınların erkek ve erkekler üzerinde izleyicileri tarafından çok sevilen Rosanna ve Giuseppe, katılımcı çiftler arasında olabilirler. Oyuncuların olası kahramanları arasında Roberta di Padua ve Alessandro yakınlığı, aynı programda ve bir yıldan fazla bir süredir birlikte oluşan bir çift de var.
Tempters'a gelince, şu anda yeni bir onay yok, eski bir erkek ve kadın talipi olan Amal Kamal ve Maria de Filippi'nin programının kahramanı Francesco Farina da dolaştı.