Temptation Island, çünkü Manuel Marascio Manuel Maura'yı açıkça savundu

JacksonduS

New member
Sosyal raporlar ve jestler, Francesca Sorrentino ve Manuel Maura'ya dikkat çekiyor: Birlikte gece ve Marascio'yu dedikodu merkezine adıyor.

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 15 Temmuz 2025, 20:13

Manuel MarascioTemptation Island'ın eski katılımcısı, son zamanlarda macera arkadaşına özel bir bağlılıkla sosyal medyada kendisi hakkında konuştu, Manuel Maura. Bu kamu hareketi, gerçeklik şovunun birçok hayranını şaşırttı ve ikisini birleştiren bağ hakkında ve bu beklenmedik destek tezahürünün ardındaki neden hakkında merak uyandırdı.

Francesca Sorrentino ve Manuel Maura yine yakın mı? Raporlar ve Sosyal Mesajlar arasında merak büyür

Yeni söylentiler Francesca Sorrentino ve Manuel Maura'ya dikkat çekiyor. Bazı söylentilere göre, İkisi geceyi aynı odada geçirirdi Gabriela Chieffo ve Giuseppe Ferrara'nın düğünü vesilesiyle, programın da bilinen yüzleri. Bu detay, Francesca ve Manuel arasındaki olası bir yakınlaşma hakkındaki söylentileri hemen yeniden canlandırdı ve en sadık hayranların ilgisini çekti.

Bu arada, Temptation Adası'nın eski bir yüzü, Manuel Maura'ya olan sevgisini ifade etmek için sosyal medyaya kamuya müdahale etmeye karar verdi. Bu, eski ortağı Isabella Recalcati ile birlikte gerçeklik şovuna katılan ve isteyen Manuel Marascio Ona saygınlık ve sevgi sözleri adamakSamimi jestiyle halkı şaşırtıyor.

Temptation Island, çünkü Manuel Marascio Manuel Maura'yı açıkça savundu

Temptation Island'daki deneyimleri sırasında Manuel Marascio ve Manuel Maura, derin bir dostluğu pekiştiren yoğun anları birlikte yaşadılar. Programın zorluklarıyla karşı karşıya kaldılar, birbirlerini desteklediler ve gerçeklik şovunun sona ermesinden sonra bile kalan bir bağ yarattılar. Marascio tarafından sosyal medyada yayınlanan son zamanlarda, bu raporun kendisi için ne kadar temsil edildiğini vurgular ve Maura'yı bir olarak tanımlar Büyük bir kalbi olan gerçek kişi.

“Her şeyin güçlendirildiği, çarpıtıldığı, etiketlendiği bir bağlamda bir kişiyle tanıştım. “Kötü” nden geçti, yanlış olduğu için, kim ihanet etti. Ben “iyi” için. Şimdi bir melek değilim ve daha önce değildim. Ama görülmemiş bir şey var ve şimdi ne söylemek istiyorum! O yolda tanıştığım en iyi ruhtu. En kötü anımda, hiçbir şey istemeden, hiçbir şey beklemeden bana yakındım. Konuşmadığım zaman bile dinledi, anladı, kucakladı. Aynaya bakma cesaretine sahip bir adam keşfettim ve “Yanlış olduğumu biliyorum. Değiştirmek zorundayım.” Ve bu herkesten değil. Sınırlarınızı tanımak için güce hizmet eder. İyi saniye olmadan birisinin yanında kalmak için bir kalbe ihtiyacımız var “
Sonra, gerçeklik şovunun eski kahramanı:

O bugün bir erkek kardeş. Ve içinde sahip olduğu şey, dışarıdan görebileceğiniz her şeyden çok daha değerli. Pırıltılar altın değil. Ama her şeyden önce: Bazen altın parlak değil. “