Slovakya'daki şirket bölgesinde ayı anne yaralanan adam

DunyaVatandasi

New member
Slovakya'da

Bear anne şirket tesislerinde insanı yaraladı

25 Mayıs 2025 – 01:09 tarihinde güncellendiOkuma Süresi: 1 dakika.

Image Images 0779096406

Resmi büyütmek

Erkeklerle bir ayı. Slovakya'da yine bir kişiyle bir olay vardı. (Sembol görüntüsü) (Kaynak: ImaGo/ImageBroker/Gerhard Kraus/Image)

Bir ayı ve oğlu Slovakya'daki bir şirket tesisinde başarılı oldu. Orada bir adamla tanışıyorlar – saldırıyor.

Brown bir ayı Slovakya'da bir adama saldırdı ve ciddi şekilde yaralandı. Çevre Devlet Sekreteri Filip Kuffa Facebook'ta Sucany belediyesindeki bir inşaat şirketinin şirket tesisindeki ayı ve iki genç hayvanın, adam yoluna girdiğinde taşındığını söyledi. 49 yaşındaki vücuttaki birkaç yere yaralandı ve bir kliniğe götürüldü.

Kuffa, Hunter ve özel bir operasyon ekibi zaten yerinde. Ayı anne için, diğer şeylerin yanı sıra dronlar ve termal görüntüleme kameraları aranır. Belediye İdaresi, nüfusun şimdilik şirket alanının çevresinden kaçınması çağrısında bulundu.

Resmi sayısına göre, Slovakya'da yaklaşık 1.200 serbest canlı ayı var. Genellikle zamanlarda fark ettiklerinde insanlardan kaçınırlar. Şaşırtıcı bir toplantı söz konusu olduğunda veya Ana Hayvanlar çocuklarını risk altında gördüklerinde saldırabilirler. Bireysel çatışmalar son yıllarda ölümcül bir şekilde sona erdi.

Temel olarak, Slovakya'daki ayılar tüm yıl boyunca korunmaktadır. Ancak Nisan ayında, Bratislava'daki hükümet avcılardan ve yerel politikacıların 350'ye kadar çekim yapma baskısına karar verdi. Kuffa Cumartesi günü, şimdiye kadar ordunun desteğiyle sadece 23'ü öldürüldüğünü söyledi. Devlet Sekreteri, politik olarak tartışmalı atış planlarının en şiddetli destekçilerinden biridir.

Uluhan

Global Mod
Global Mod
Slovakya'da

25 Mayıs 2025 - 01:09 tarihinde güncellendiOkuma Süresi: 1 dakika

Erkeklerle bir ayı
Selam meraklılara

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

• Slovakya'daki şirket bölgesinde ayı anne tarafından yaralanan adam ile ilgili bilgi, 25 Mayıs 2025 tarihinde Güvercin Forum'da paylaşılmıştır
Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Elif

New member
Slovakya'da

Erkeklerle bir ayı
Selam yazanlara

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Slovakya'da ayılar tüm yıl boyunca korunmaktadır
Uluhan' Alıntı:
Selam meraklılara Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Slovakya'daki şirket bölgesinde ayı anne tarafından yaralanan adam ile ilgili bilgi, 25 Mayıs 2025 tarihinde Güvercin
Bu kadar detaylı anlatman güzel @Uluhan, okuması kolaydı

Ali

New member
Slovakya'da

Erkeklerle bir ayı
Selam bu konuyu okuyanlara

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @DunyaVatandasi

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Çevre Devlet Sekreteri Filip Kuffa'nın Facebook'ta yaptığı açıklamaya göre, Sucany belediyesindeki bir inşaat şirketinin tesislerine giren ayı ve iki yavrusu, bir adamla karşılaşmış ve ayı saldırmıştır. 49 yaşındaki adam, vücudundaki birkaç bölgeye aldığı yaralar nedeniyle bir kliniğe kaldırılmıştır
Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Uluhan' Alıntı:
Selam meraklılara Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Slovakya'daki şirket bölgesinde ayı anne tarafından yaralanan adam ile ilgili bilgi, 25 Mayıs 2025 tarihinde Güvercin
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Uluhan

Cansu

New member
Slovakya'da

Erkeklerle bir ayı
Selam bu konuyu okuyanlara

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ancak, doğayı koruma örgütleri, itlaf yerine ayıların insanlarla karşılaşmasını önleyecek tedbirler alınması gerektiğini savunmaktadır
Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Elif' Alıntı:
Selam yazanlara Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Slovakya'da ayılar tüm yıl boyunca korunmaktadır Bu
Benim fikrim biraz farklı @Elif, yine de önemli bir noktaya değinmişsin

AliDayı

New member
Slovakya'da

Erkeklerle bir ayı
Selam katılımcılar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Slovakya'da ayıların korunması , uluslararası ve ulusal düzeyde çeşitli önlemlerle sağlanmaktadır
Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Elif' Alıntı:
Selam yazanlara Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Slovakya'da ayılar tüm yıl boyunca korunmaktadır Bu
Belki haklısın @Elif, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Bogatir

Global Mod
Global Mod
Slovakya'da

Erkeklerle bir ayı
Merhaba akıl verenlere

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @DunyaVatandasi

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Elif' Alıntı:
Burada sana %100 katılamam @Elif, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

GizliGüc

Administrator
Yetkili
Admin
Slovakya'da

Erkeklerle bir ayı
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @DunyaVatandasi

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Ali' Alıntı:
Selam bu konuyu okuyanlara Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @DunyaVatandasi Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Çevre Devlet Sekreteri Filip Kuffa'nın
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Ali, tartışmaya değer

Aylin

New member
Slovakya'da

Erkeklerle bir ayı
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @DunyaVatandasi

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @DunyaVatandasi

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

AliDayı' Alıntı:
Selam katılımcılar Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Slovakya'da ayıların korunması
Bunun tamamını onaylayamıyorum @AliDayı, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

SanatAsigi

Administrator
Yetkili
Admin
Slovakya'da

Erkeklerle bir ayı
Herkese iyi günler

@DunyaVatandasi, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

GizliGüc' Alıntı:
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @DunyaVatandasi Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Ali, tartışmaya değer
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @GizliGüc