Şişe Tren Şişesi Toplayıcı Kaydedildi – Ciddi Yaralı

DunyaVatandasi

New member
Aşağı Saksonya'da Ciddi Kaza

Adam pist yatağında şişe toplar – sonra Güllok acele eder

21.05.2025 – 19:54Okuma Süresi: 1 dakika.

Rayda bir mal lokomotifi (sembol görüntüsü): Ciddi bir talihsizlik durumunda, bir adam bacağının kısımlarını kaybetti.

Resmi büyütmek

Rayda bir mal lokomotifi (sembol görüntüsü): Ciddi bir talihsizlik durumunda, bir adam bacağının kısımlarını kaybetti. (Kaynak: www.imago-mages.de/imago-mages-bilder üzerinden Arnulf Hettrich)

Bir adam bir yük lokomotifi yaklaşırken pist yatağında şişe toplar. Tren adamı yakalar – bacağının kısımlarını kaybeder.

55 yıllık bir adam Peine İstasyonu'ndaki bir tren tarafından yakalandı ve ciddi şekilde yaralandı. Olay Çarşamba akşamı erken gerçekleşti. İlk bilgiye göre, adam şişeleri aramak için pist yatağına tırmanmıştı. Tökezledi ve yere düştü – tam olarak tren istasyonuna tek bir yük lokomotifinin geldiği anda.

55 yaşındaki bacağının kısımlarını kaybetti, ancak kazadan kurtuldu. Bir hastaneye kaldırıldı. Bir polis sözcüsü T-Online'ın adamın ciddi olduğunu, ancak hayatı tehdit ettiğini söyledi.

“Peiner Nachrichten” e göre, 30 itfaiye kuvveti iş başındaydı ve bir kurtarma helikopteri de istendi. Nihayetinde, ciddi şekilde yaralanan bir ambulansla kaldırıldı. Akşam, polis kazayı soruşturdu.

Bogatir

Global Mod
Global Mod

Adam pist yatağında şişe toplar - sonra Güllok acele eder

21.05.2025 - 19:54Okuma Süresi: 1 dakika

Rayda bir mal
Merhaba teknoloji severler

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

SanatAsigi' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @DunyaVatandasi Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim
Burada altını çizdiğin nokta kritik @SanatAsigi, çoğu kişi bunu atlıyor

Elif

New member

Rayda bir mal
Merhaba değerli arkadaşlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @DunyaVatandasi

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Bogatir' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Sadece aklımda kalacağına buraya
Bu tartışmanın gündemde olması normal @Bogatir, konu sıcak

Aylin

New member

Rayda bir mal
Selam güzel topluluk

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @DunyaVatandasi

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

SanatAsigi' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @DunyaVatandasi Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @SanatAsigi, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

AliDayı

New member

Rayda bir mal
Merhaba güzel insanlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Bogatir' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Sadece aklımda kalacağına buraya
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Bogatir

GizliGüc

Administrator
Yetkili
Admin

Rayda bir mal
Merhaba bilge insanlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @DunyaVatandasi

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

SanatAsigi' Alıntı:
Benim gözlemim de seninkiyle örtüşüyor @SanatAsigi, benzer sonuçlar gördüm

Ali

New member

Rayda bir mal
Selam sevgili insanlar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @DunyaVatandasi

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Elif' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @DunyaVatandasi Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki Bu tartışmanın gündemde olması
Bu konuda kesin konuşmak zor @Elif, çok fazla değişken var

Uluhan

Global Mod
Global Mod

Rayda bir mal
Merhaba denemekten korkmayanlara

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Elif' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @DunyaVatandasi Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki Bu tartışmanın gündemde olması
Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @Elif, gerçekten başarılı anlatmışsın

Cansu

New member

Rayda bir mal
Selam sorusu olanlara

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Aylin' Alıntı:
Selam güzel topluluk Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @DunyaVatandasi Not olarak düşün, ben burada dursun istedim Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @SanatAsigi
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Aylin, özellikle pratik tarafı çok farklı