Şarkıcının yarışta itirafı

JacksonduS

New member
Sanremo 2025, giyinme odalarının gizemi: dedikodu kahramanı kim? İnkarlar ve beyanlar arasında Serena Brancale konuyla ilgili olarak telaffuz edilirken, gizem çözülmeden kalır.

İle ilgili 
Erika Malandra 
Yayınladı 21 Şubat 2025, 11:42

Festivali Sanremo 2025 Neredeyse bir haftadır arkasındaydı, ancak sosyal ağlarda, çok sayıda bankta tutmaya devam ediyor Camerini KapısıAriston Tiyatrosu'nun perde arkasındaki baharatlı anların yarış kahramanlarında iki şarkıcı isteyen dedikodu.

Sanremo 2025, giyinme odalarının gizemi: dedikodu kahramanı kim?

Festivalde dedikodu Sanremo Zıt versiyonlar sağlayan çok sayıda medyada toparlandı: ikisinin bekar olduğunu ve olası bir sadakatten bahsetmiş olanlar var. Bu arada, Mowmag ona direnmedi ve başlatmadı. Toto isimleri İronik bir makaleyle: “Bizim için çığlık atan çiftin Sanremo'da (boğulmuş bir şekilde) zevk geldiğine sürükleyin”.

Söylentilere rağmen, yarıştaki diğer tüm sanatçılar, “gerçeğin dili” ni kucaklamaya karar veren biri dışında kendilerini sadece müzik üzerinde yoğunlaştırdıklarını ilan ettiler. MowmagHer zaman ironi dokunuşuyla, Serena Brancale'den de bahsetti, ancak şarkıcı bir podcast sırasında her sesi derhal reddetti ve giyinme odalarından iddia edilen sesler hakkında hiçbir şey bilmediğini bildirdi: “Bu konuda hiçbir şey bilmiyorum. Eğer ben Sıfır, ben de, beni keşfettin.

Sanremo 2025, kim sevişti? Ünlü şarkıcı diyor ki

Ve her zaman açık MowmagŞubeler özel bir itirafta bulundu: “Bu hafta anlatacak deneyimlerim varsa? Sahnede gördüğün şeyler değil … Bende SeviştiElbette. Bunu yaptın mı? Söyleyebilirsiniz beyler. Sonra rahatladım, uyumayı da başardım. “Belki başka bir katılımcı olan Clara, Serena'ya atıfta bulundu:” Festivalde yarışan şarkıcılar bunu bu günlerde yaparlar mı? Yapmıyorum, ama size doğru yapanlar olduğunu, görmek için söyleyebilirim Bazı büyük isimler kesinlikle söyleyebilirim “.

Her halükarda Serena, Camerini KapısıOnun yanında olan boksör Dario Morello ile mutlu bir şekilde nişanlandığından Sanremo 2025. Şimdilik, gizem hala çözülmemiş.