“Renato Zero’nun sözleri için üzgünüm. Ona her zaman hayran kaldım”

JacksonduS

New member
Domenica In’de Mara Venier’in konuğu Rosa Chemical, Renato Zero’nun kendisi hakkında yaptığı açıklamaları yorumladı.

İle ilgili Ilaria Minucci Yayınlanan 19 Şubat 2023

Rosa Kimya misafiri oldu Mara Venier ile Pazar Günü: bu durumda, şarkıcı kendisine hitaben yazılan kelimeler hakkında yorum yapmayı seçmiştir. Renato Sıfır.

Domenica In’de Rosa Chemical: “Renato Zero’nun sözleri için üzgünüm. Ona her zaman hayran kaldım”

son taksit Pazar Günü 19 Şubat Pazar günü öğleden sonra yayınlanan program, bir kez daha 73. Sanremo Festivali’ne ithaf edildi. Programın konukları arasında Mara Venier şarkıcı vardı Rosa Kimya müzik festivalinin sadece öncesinde değil, sırasında ve sonrasında da tartışmalara neden olan.

çalışmasında Pazar Günüsanatçı, Sanremo’daki ilk deneyimini anlattı. “Yoğun, zorlu, sevgi dolu bir zamandı” dedi. “Ben hala heyecanlı, ne olduğunu anlamadığımı, ”diye itiraf etti. Ve Venier ona geleceği önceden görüp görmediğini sorduğunda, başarı Festivale katılarak elde edeceğini söyleyen Rosa Chemical, “Çalıştığımız hedef bu diyelim, bu kadarını beklemiyordum. anlamaBana olan bu sevgiyi tüm pozitifliğimle karşılıyorum” dedi.

Hemen ardından iddiaları yorumladı. Renato Sıfır Tarzı için kendisinden ilham aldığını açıkça ifade etmeyen şarkıcıya içerlediğini söyleyen. “Birini besliyorum büyük hayranlık. Yayınladığım tüm röportajlarda bundan bahsetmiştim, bir tane var. Renato’ya büyük saygıBunları okuduğuma üzüldüm”, Sanremo 2023’ün eski büyüğü ortaya çıktı.

Sanremo 2023 Provokasyonları ve Deneyimi

Son olarak Zia Mara, şarkıcının performansı sayesinde halkın büyük bir kesiminin dikkatini nasıl kendisine çekmeyi başardığının altını çizdi. provokasyonlar. “Ayrıca kimseye saygısızlık etmeden devam etmek zorunda hissediyorum. Çok konuştu, insanların benim hakkımda konuşmasını sağlamak için yapmadım. İleti göndermek için, o zaman birisi skandal alırsa, hiçbir şey yapamam”.

Son olarak Rosa Chemical, kendisini en çok etkileyen anlara odaklanarak müzik festivalindeki deneyiminin bir değerlendirmesini yaptı.

“İlk akşamdan sonra en güzeli, ne olacağı hakkında hiçbir fikrim olmadan geldim, oraya geldim. beklentisizilk performanstan sonra bana gelen tüm sevgiyi gördüm şoktaydım, bir an histerik ağlama, yarım saat önceki ayların tüm gerginliğini üzerimden attım. Daha az güzel anlar yaşamadım, ilk performanstan önceki gece daha zor, biraz erime yaşadım” dedi.