Polis bu silahlı adamı arıyor

DunyaVatandasi

New member
Fail yaralanabilir

Degen Saldırısı Kutlaması: Polis bu adamı kovalar

18 Mayıs 2025 – 16:30 tarihinde güncellendiOkuma Süresi: 2 dakika.

Urn: Newsml: dpa.com: 200900101: 250518-99-889831

Resmi büyütmek

Mann, Bielefeld'deki birkaç kişiyi ihlal ediyor: Polis şüphelinin bir tanımını yapıyor. (Kaynak: Christian Müller/DPA)

Bielefeld şehir merkezinde şiddetli bir saldırıdan sonra, polis yüksek baskı ile soruşturdu. Şüpheli hala kaçıyor ve silahlı olabilir.

Bir erkeğin Bielefeld'de en az beş kişiyi keskin bir nesne ile ihlal ettiği söylenir. Adam kaçıyor ve Pazar sabahından beri onu arıyor. Polis, üç kurbanın ciddi yaralanmalara uğradığını ve hastanede tedavi edildiğini söyledi. Polise göre, saldırgan muhtemelen yüzünde yaralandı.

Bilinmeyen, Pazar gecesi bir barın önünde bir bar önünde bir bar önünde silahını saldırdığı söyleniyor. Tanıklığa göre, saldırganın kurbanlarını bir bıçak ve bir sopa ölümü ile tanımlamadan bıçakladığı söyleniyor, haber ajansı NonstopNews'i bildirdi.

Suç mahalli kayıtları, kanıtların böyle bir silahı nasıl sağladığını gösterir – iç kısmında bir çekme bıçağının gizli olduğu göze çarpmayan bir yürüyüş. Failin ayrıca başka bıçaklar ve bir Molotow kokteyli olduğu söyleniyor.

İlk bilgilere göre, kurbanlar Bielefeld'deki futbol sahnesinden sorumlu hayranlar. Kurbanların 23 ila 27 yaşları arasında olduğu söyleniyor.

Kendilerini faillere karşı savundukları söyleniyor. Sonra adam kaçtı. Suç mahallinde izler ararken, yetkililer birkaç bıçak sağladı.

Bir cinayet komisyonu soruşturmaya başladı, polis yüksek baskı arıyor.

Aşağıdaki özelliklere sahip bir adam arıyoruz:

Polis açıkça adama yaklaşmaya karşı uyarıyor. Acil çağrı 110 görüntüleme için derhal seçilmelidir. “Lütfen mesafenizi koruyun ve kendinizi tehlikeye atmayın.” “Kişinin silahlı olduğu göz ardı edilemez.”

Polis tanıklardan, özellikle de suçun fotoğrafını veya video kayıtlarını çeken kişileri rapor etmesini isteyin. Bu materyal soruşturma için çok önemli olabilir.

Elif

New member
Fail yaralanabilir

18 Mayıs 2025 - 16:30 tarihinde güncellendiOkuma Süresi: 2 dakika

Mann
Merhaba arkadaşlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

AliDayı' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @DunyaVatandasi Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir
Bu noktada bir şey daha eklemek isterdim @AliDayı, ama şimdilik kalsın

Ali

New member
Fail yaralanabilir

Mann
Merhaba paylaşanlara

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Elif' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir Bu noktada bir şey daha eklemek isterdim @AliDayı, ama şimdilik
Katılmak zorundayım diyemem @Elif, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Uluhan

Global Mod
Global Mod
Fail yaralanabilir

Mann
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @DunyaVatandasi

Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Ali' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur Katılmak zorundayım diyemem @Elif, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen
Tam olarak aynı fikirde değilim @Ali, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

SanatAsigi

Administrator
Yetkili
Admin
Fail yaralanabilir

Mann
Selam yorum yapanlara

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @DunyaVatandasi

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Uluhan' Alıntı:
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @DunyaVatandasi Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır Tam olarak aynı fikirde değilim @Ali, çünkü ben tam tersini
Eklediğin küçük detay her şeyi açıklıyor @Uluhan, tebrikler

GizliGüc

Administrator
Yetkili
Admin
Fail yaralanabilir

Mann
Selam üretken insanlara

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @DunyaVatandasi

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @DunyaVatandasi

Konu ve cevapları birleştirince bence hissedilen ana şey bu

Uluhan' Alıntı:
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @DunyaVatandasi Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır Tam olarak aynı fikirde
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Uluhan, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

SanatAsigi' Alıntı:
Selam yorum yapanlara Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @DunyaVatandasi Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @SanatAsigi

Ali' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur Katılmak zorundayım diyemem @Elif
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Ali, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor