Maurizio Costanzo, Luca Laurenti Verissimo’da canlı yayında yere yığıldı: “O benim için bir baba gibi”

JacksonduS

New member
Silvia Toffanin, Luca Laurenti ile Verissimo’da röportaj yaptı. Maurizio Costanzo’yu hatırlarken gözyaşlarına boğuldu: “Bunlar üstesinden gelinemeyecek kayıplar”

İle ilgili Valentina Mericio Yayınlanan 25 Şubat 2023

Verissimo’nun stüdyosunda duyguya yer vardı.

Silvia Toffanin’in konukları arasında Luca Laurenti de oradaydı. Maurizio Costanzo’yu hatırlayan Paolo Bonolis’in şefi ve “sağ kolu” gözyaşlarına boğuldu: Maurizio benim için bir baba gibi.

Daha sonra kariyerinin bazı aşamalarının izini sürdü, bu bağlamda gazetecinin kendisi için ne kadar önemli olduğunu açıklamak.

Instagram’da bu gönderiyi görüntüle

Verissimo (@verissimotv) tarafından paylaşılan bir yayın

Maurizio Costanzo, Luca Laurenti’nin anısı Verissimo’nun stüdyosunda

Kondüktör Maurizio Costanzo ile bağlantısının ne olduğunu anlattı: Onunla Buona Domenica’da dokuz yıl geçirdim. Benim için Maurizio benim aile ortamımda, o bir baba gibi ”. Ardından şunları ekledi: “Anne-babamı kaybettim, herkesi kaybettim. Maurizio benim için bir baba gibidir. Bunlar üstesinden gelinemeyeceğini bildiğim, insanın asla alışamadığı kayıplar.

İnsanları kaybetmeye alışmak zorunda değilsin. Yoklukla yüzleşmeye çalışıyoruz ama acı baki kalıyor”.

“Dün gece neredeyse hiç uyumadım”

Sonunda Laurenti Constantius ile ilgili bazı kişisel anıları su yüzüne çıkardı: Maurizio’nun soyunma odasındaki anlarını, yayına çıkmadan önceki ritüellerini hatırlıyorum. Sahnede güçlü görünse bile, onun büyük hassasiyeti.

Dün gece neredeyse hiç uyumadım. Gözyaşları içinde kalktım çünkü bunu rüyamda gördüm: birbirimize sarıldık ve ona dedim ki: Maurizio, gücü düşünürsem seni düşünüyorum”.