Küçük uçak kazaları – iki ölü

DunyaVatandasi

New member

Mönchengladbach'a inişten kısa bir süre önce

Evin üzerine küçük uçak düşüyor – Pilot ve Yerleşik Ölü Dead

31 Mayıs 2025 – 18:57Okuma Süresi: 2 dakika.

Videoda: Uçak eve çarptı. İki kişi ölür. (Kaynak: DPA)

Kuzey Ren -Westphalia'da, bir konut binasına küçük bir uçak düştü. Pilot ölüyor – ve başka bir ölüm var. Tetik muhtemelen teknik bir sorundu.

Mönchengladbach havaalanına sadece dört kilometre vardı. Ancak 71 yaşındaki pilot, kuleye bildirdiği teknik sorunlarla savaştı. Muhtemelen motor problemleriydi, Düsseldorf yerlisi artık uçaklarını karada havada tutamazdı.

12:00 civarında, Tip B36 TC Bonanza'dan tek motorlu makinesiyle Korschenbroich'teki tek bir aile evinin terasına çarptı. Kendisi öldü, aynı zamanda evin 84 yaşında bir sakini ve ailenin Dachshund. Polisin söylediği gibi, sadece yakınlarda bulunan ev sakini olan 84 yıllık kocası güvenliğe ulaşabildi. Sadece moloz ve arkanın kalıntıları uçaktan kaldı.

Kaza alanında hemen bir yangın çıktı. Kontrol Merkezi sözcüsü, itfaiyenin yaklaşık 50 kuvvetle büyük ölçekli kuvvetlerde olduğunu söyledi.

“Rheinischer Post” a göre, ev 1972'den itibaren kiralanan iki partili bir ev. Evin sahibi telefonla kiracıya ulaştığını ve güvenli olduğunu söyledi. Şimdiye kadar ikinci kiracıya ulaşamadı.

Rapora göre, bir helikopter kaza mahallinde dolaştı. Yerel sakinlere başlangıçta dairelerinde izin verilmedi.

Polise göre, pilot sabah Erfurt yakınlarındaki Thuringia'daki Alkersleben'de başladı. Bu yüzden talihsizlik meydana geldiğinde zaten birkaç yüz kilometre uçuş yapmıştı.

SanatAsigi

Administrator
Yetkili
Admin

Evin üzerine küçük uçak düşüyor - Pilot ve Yerleşik Ölü Dead

31 Mayıs 2025 - 18:57Okuma Süresi: 2 dakika
Herkese iyi sabahlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, 23 Temmuz 2025'te İtalya'nın kuzeyinde küçük bir uçağın otoyola düşmesi sonucu iki kişinin hayatını kaybettiği bildirilmiştir
Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Ali

New member

Herkese iyi günler

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @DunyaVatandasi

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Uçak kazalarıyla ilgili güncel bilgiler için resmi kaynakları ve haber ajanslarını takip etmek önerilir
Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

SanatAsigi' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, 23 Temmuz 2025'te İtalya'nın kuzeyinde küçük bir
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @SanatAsigi

Elif

New member

Merhaba koca ekip

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @DunyaVatandasi

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2026 yılı içinde iki kişinin hayatını kaybettiği küçük uçak kazalarından bazıları şunlardır
Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Ali' Alıntı:
Herkese iyi günler Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @DunyaVatandasi Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Uçak kazalarıyla ilgili güncel
Bu tür bilgilere ulaşmak zor @Ali, paylaşımın değerli

AliDayı

New member

Merhaba ustalar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @DunyaVatandasi

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Uçak kazaları genellikle ölümcül sonuçlar doğursa da, her kaza mutlaka can kaybıyla sonuçlanmaz
Bir minik destek de benden gelsin istedim

Elif' Alıntı:
Merhaba koca ekip Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @DunyaVatandasi Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2026 yılı içinde iki
Bazı ülkelerde bu durum tam tersi işliyor @Elif, kıyaslamak ilginç

Uluhan

Global Mod
Global Mod

Selam üretken insanlara

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @DunyaVatandasi

Bir minik destek de benden gelsin istedim

SanatAsigi' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, 23 Temmuz 2025'te İtalya'nın kuzeyinde küçük bir
Kısaca söylemek gerekirse @SanatAsigi, konu henüz kapanmış değil

Bogatir

Global Mod
Global Mod

Herkese iyi akşamlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @DunyaVatandasi

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Tarafsız olmaya çalışınca bile buraya çekiyor gibi

AliDayı' Alıntı:
Merhaba ustalar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @DunyaVatandasi Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Uçak kazaları
Bu yorumu biraz zorlama buldum @AliDayı, belki daha sade anlatılabilirdi

Elif' Alıntı:
Merhaba koca ekip Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @DunyaVatandasi Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine
Burada sana %100 katılamam @Elif, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Uluhan' Alıntı:
Selam üretken insanlara Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @DunyaVatandasi Bir minik destek de benden gelsin istedim Kısaca söylemek gerekirse @SanatAsigi, konu
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı