KPSS sonuçları belirtildi! Öğrenciler bir daha Twitter’a akın etti Kamu İşçi Seçme İmtihanı A Kümesi ve Öğretmenlik İmtihanı (KPSS) sonuçları belirtildi. Her sene olduğu üzere, bu sene de gündemin bir numaralı hususu haline geldi. 1 milyondan fazla öğrencinin birbirleriyle yarıştığı imtihan taban ve atama puanlarını öğrenen öğrenciler soluğu Twitter platformunda aldı.
ÖSYM Lideri Halis Aygün, toplumsal medya hesabından yaptığı açıklamada “Değerli KPSS adaylarımız, Ağustos ayında ardışık üç hafta sonu gerçekleştirdiğimiz 2021-Kamu İşçi Seçme İmtihanı imtihan sonuçları açıklanmıştır. Adaylarımız sonuçlarını https://sonuc.osym.gov.tr sayfamızdan öğrenebilirler. İmtihan sonuçlarının iyi olmasını diliyorum” tabirlerini kullandı.
KPSS sonuçları nasıl öğrenilir?
ÖSYM, merakla beklenen sonuçları sonuc.osym.gov.tr sayfası üzerinden yayınladı. Adayların tek yapması gereken, TC kimlik numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş sağlamak. Sonuçlar bilgisayarla bir arada taşınabilir aygıtlardan da görüntülenebilir durumda. Adaylar ayrıyeten ÖSYM’nin sitesinden gerçek ve yanlış sayılarına da bakış atma imkanına sahipler.
KPSS neticelerina bakan öğrencilerden toplumsal medya yansıları
ÖSYM Lideri Halis Aygün, toplumsal medya hesabından yaptığı açıklamada “Değerli KPSS adaylarımız, Ağustos ayında ardışık üç hafta sonu gerçekleştirdiğimiz 2021-Kamu İşçi Seçme İmtihanı imtihan sonuçları açıklanmıştır. Adaylarımız sonuçlarını https://sonuc.osym.gov.tr sayfamızdan öğrenebilirler. İmtihan sonuçlarının iyi olmasını diliyorum” tabirlerini kullandı.
KPSS sonuçları nasıl öğrenilir?
ÖSYM, merakla beklenen sonuçları sonuc.osym.gov.tr sayfası üzerinden yayınladı. Adayların tek yapması gereken, TC kimlik numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş sağlamak. Sonuçlar bilgisayarla bir arada taşınabilir aygıtlardan da görüntülenebilir durumda. Adaylar ayrıyeten ÖSYM’nin sitesinden gerçek ve yanlış sayılarına da bakış atma imkanına sahipler.
KPSS neticelerina bakan öğrencilerden toplumsal medya yansıları
Sonuç açıklama sistemini yeniliyorum#kpss2021 pic.twitter.com/0koa2S8RQS
— TarihOgretmeni (@TarihhCi) September 16, 2021
Akrabalarım da bu şekil bekliyor kesin #kpss2021 pic.twitter.com/hXOLBezu1X
— suzan(@suzaaaannaile) September 16, 2021![]()
Açıklandı ama bakmayacağım. Biraz da çevremdekiler çatlasın.#kpss2021 pic.twitter.com/qogi47GdQJ![]()
— Semenbûy
(@hayaltiryakisi0) September 16, 2021![]()
Bu sonuçlarla durağa atandım, hayırlı olsun. #kpss2021 pic.twitter.com/p9jMLCrtDG
— Doğuş (@dgstncr) September 16, 2021
#kpss2021
Anlık isteklerim pic.twitter.com/zTb4IdPH1Q
— Berk Tuncer (@berktuncer53) September 16, 2021
Sonuçlara göre atanacağım yer #kpss2021 pic.twitter.com/CaRg9OXQaD
— erdi(@erdidagdln) September 16, 2021![]()
Atanmayı beklerken kafama gelen taş gibi atanamadınız yazısını görecek olmak #kpss2021 pic.twitter.com/QssVZXdkZn
— Buğra Genç (@bugraaagenc) September 16, 2021