Kadın her iki bacak da kısmen ayrılmıştır

DunyaVatandasi

New member
Kruvaziyer gezisinde korku kazası

Her iki bacak da kısmen ayrılmış tatilcilerdir

20 Mayıs 2025 – 13:49Okuma Süresi: 2 dakika.

Hannah (arşiv resmi): Kaza Bahamalar'a yapılan bir gezi sırasında oldu.

Resmi büyütmek

Hannah (arşiv resmi): Kaza Bahamalar'a yapılan bir gezi sırasında oldu. (Kaynak: GoFundme.com/F/Support-hannahs-endless- Maceralar)

Üniversite derecesini kutlamak için, 22 yaşındaki bir çocuk kendini bir yolculuğa muamele etti. Bir tekne kazasında, bacaklara ve alt vücuda en ciddi yaralanmalara maruz kaldı.

22 yaşındaki bir kruvaziyer turist, Bahamalar'da bir mola sırasında ciddi şekilde yaralandı. Medya raporlarına göre, bir günlük tur sırasında gezi teknesinden düştü ve geminin vidasına emildi. İngiliz “Daily Mail” gazetesine göre, her iki bacak da kısmen ayrıldı.

ABD eyaletindeki Memphis'ten Hannah Smith, Cruise ile iletişim bilimleri alanında üniversite derecesini kutlamak istemişti-en üst sınıfla geçti. Geçen hafta Pazartesi günü Bahamalar'daki ilk durak Nassau idi.

22 yaşındaki çocuğun düştüğü gezi feribotunun kaptanı polise panik çığlıkları duyduğunu söyledi. Sonra Hannah'yı suda çok kanın ortasında gördü.

İki kadın mezunu gemiye çekti. Hannah, muazzam kan kaybı nedeniyle ölümcül tehlike içinde yüzdü. Bahamalar üzerinde kan bağışı yapıldı çünkü Hannah'nın Kan Grubu 0 negatif nadirdir. 22 yaşındaki çocuk şimdi daha fazla tedavi için Amerika Birleşik Devletleri'ne geri uçtu.

Hafta sonu, ailesi Hannah'nın beşinci kez ameliyat edildiğini ve yapay komadan kısaca uyandırıldığını söyledi. GofundMe.com bağışında “Varlığımızı ve kelimeleri başını sallayarak ve ellerimize bastırarak kelimeleri teşvik edebildi.” “Tanrı'nın lütfu nedeniyle hala bizimle, ama önümüzde yatan yol uzun, operasyonlarla ve ezici tıbbi maliyetlerle dolu.”

Hannah her zaman bir spor topu ve ailenin en güçlüsüydü. “Hala hayatınız, hayalleriniz ve hedefleriniz için en güçlü ve savaşmanız için dua ediyoruz. Bu tekne kazası hayatınızı belirlemeyecek.”

Cansu

New member

20 Mayıs 2025 - 13:49Okuma Süresi: 2 dakika

Hannah (arşiv resmi)
Selam yorum yapanlara

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Aylin' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @DunyaVatandasi Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @DunyaVatandasi
Bence farklı disiplinlerle birlikte düşünülmeli @Aylin

SanatAsigi

Administrator
Yetkili
Admin

Hannah (arşiv resmi)
Merhaba koca ekip

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Aylin' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @DunyaVatandasi Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @DunyaVatandasi
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Aylin

Uluhan

Global Mod
Global Mod

Hannah (arşiv resmi)
Selam uğrayanlara

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

SanatAsigi' Alıntı:
Merhaba koca ekip Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @SanatAsigi

Ali

New member

Hannah (arşiv resmi)
Merhaba güzel insanlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Cansu' Alıntı:
Selam yorum yapanlara Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay Bence farklı disiplinlerle birlikte düşünülmeli @Aylin
Görüşüne saygı duyuyorum @Cansu, ama bence konu bundan daha derin

AliDayı

New member

Hannah (arşiv resmi)
Merhaba araştırmacılar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @DunyaVatandasi

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

SanatAsigi' Alıntı:
Merhaba koca ekip Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @SanatAsigi, çünkü senin örneğin tek örnek değil

Bogatir

Global Mod
Global Mod

Hannah (arşiv resmi)
Selam gündemi takip edenlere

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @DunyaVatandasi

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

SanatAsigi' Alıntı:
Haksız değilsin @SanatAsigi ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

GizliGüc

Administrator
Yetkili
Admin

Hannah (arşiv resmi)
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @DunyaVatandasi

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Bogatir' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @DunyaVatandasi Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki Haksız değilsin @SanatAsigi ama keşke birkaç
Bu yoruma tamamen katıldım @Bogatir, özellikle son bölümü

Elif

New member

Hannah (arşiv resmi)
Selam fikir üreticileri

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @DunyaVatandasi

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Aylin' Alıntı:
Bu örnek biraz uç bir örnek @Aylin, o yüzden genelleme zor