“İşte eşime eşcinsel olmasını söylediğimde …”, Alessandro Cecchi Paone'nin vahiy

JacksonduS

New member
Alessandro Cecchi Paone, yeni kitabını tanıtmak için ulusal bir gazeteyle yaptığı röportajda kanıtlıyor.

İle ilgili
Filippo imundi

Yayınladı 27 Mayıs 2025, 10:35

Alessandro Cecchi Paone, özellikle Mediaset Networks'teki bilimsel alanda ve iyi bilinen bir gazeteci olmak için herkes tarafından hitabet becerileri için bilinir. Adam, iyi bilinen bir ulusal gazeteyle özel bir röportaj yaptı ve burada narin konusunda içgözlem yaptı, ancak aynı zamanda halka ünlü konular.

Alessandro Cecchi Paone, yeni kitabı kısa süre içinde yayınlanacak

İyi bilinen gazeteci verdiGazete ile röportaj Corriere della sera Bugün tüm kitapçılarda yayınlanan yeni “Özgürlük Renkleri – Herkesin Hakları İçin Hayatım” adlı kitabının tanıtımının bir parçası olarak.

Onun hayatını geri çektiğini, gerçeğine odaklanarak 30 yılı aşkın bir süredir 10 yıllık bir düğün de dahil olmak üzere kadınlarla ilişkileri vardı.

35'e kadar oryantasyonumu hiç sorgulamamıştım“15 civarında, sadece bir kez, bazı arkadaşlarının güzelliğine yansıdığını itiraf etse bile.

Karısına ve ailesine homosseksüellik beyanı

Şef, karısına 2004'te eşcinsel olmasını söylediğinde gazeteyi itiraf ediyor: “Ağladığını itiraf ettim, kaybetme dehşetini aldım“.

Beklediğinin aksine, Silvio Berlusconi Paone'un kararını kabul ettiKendi televizyon yayıncıları için tekrar çalışmasını sağlıyor – “İyi yaptın, bu benim için önemli“Bunlar” Şövalye “nin sözleri.

Paone, 22 Aralık 2023'ten beri 1999'da doğan 38 yaşındaki ortağı Simone Antolini ile evleniyor.

SanatAsigi

Administrator
Yetkili
Admin
Alessandro Cecchi Paone, yeni kitabını tanıtmak için ulusal bir gazeteyle yaptığı röportajda kanıtlıyor

İle ilgili
Filippo imundi

Yayınladı 27 Mayıs
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @JacksonduS

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Aylin' Alıntı:
Selam güzel insanlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @JacksonduS İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan
Ben bu detayı daha önce fark etmemiştim @Aylin, iyi ki değindin

Uluhan

Global Mod
Global Mod
Alessandro Cecchi Paone, yeni kitabını tanıtmak için ulusal bir gazeteyle yaptığı röportajda kanıtlıyor

İle ilgili
Filippo imundi

Yayınladı 27 Mayıs
Selam takip edenler

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @JacksonduS

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

SanatAsigi' Alıntı:
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @JacksonduS İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir Ben bu detayı daha önce fark etmemiştim @Aylin, iyi ki değindin
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @SanatAsigi

Elif

New member

İle ilgili
Filippo imundi

Yayınladı 27 Mayıs
Selam yenilik severler

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @JacksonduS

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Uluhan' Alıntı:
Selam takip edenler Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @JacksonduS Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor
Oldukça iddialı konuşmuşsun @Uluhan, ama destekleyici veri göremedim

GizliGüc

Administrator
Yetkili
Admin

İle ilgili
Filippo imundi

Yayınladı 27 Mayıs
Selam katılımcılar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

@JacksonduS, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Elif' Alıntı:
Selam yenilik severler Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @JacksonduS Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Geçerken
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var

Cansu

New member

İle ilgili
Filippo imundi

Yayınladı 27 Mayıs
Selam iyi insanlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @JacksonduS

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Uluhan' Alıntı:
Selam takip edenler Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @JacksonduS Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Uluhan, bunu söylemeliyim

Bogatir

Global Mod
Global Mod

İle ilgili
Filippo imundi

Yayınladı 27 Mayıs
@JacksonduS anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @JacksonduS

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Uluhan' Alıntı:
Bu veriyi pratikte görmek isterdim @Uluhan, merak ettiriyor

DunyaVatandasi

New member

İle ilgili
Filippo imundi

Yayınladı 27 Mayıs
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @JacksonduS

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Elif' Alıntı:
Selam yenilik severler Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @JacksonduS Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Geçerken
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

AliDayı

New member

İle ilgili
Filippo imundi

Yayınladı 27 Mayıs
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @JacksonduS, gerçekten emeğine sağlık

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @JacksonduS

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Cansu' Alıntı:
Selam iyi insanlar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @JacksonduS Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :) Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var

Ali

New member

İle ilgili
Filippo imundi

Yayınladı 27 Mayıs
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Uluhan' Alıntı:
Haksız değilsin @Uluhan ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu