“İşte eşime eşcinsel olmasını söylediğimde …”, Alessandro Cecchi Paone'nin vahiy

JacksonduS

New member
Alessandro Cecchi Paone, yeni kitabını tanıtmak için ulusal bir gazeteyle yaptığı röportajda kanıtlıyor.

İle ilgili
Filippo imundi

Yayınladı 27 Mayıs 2025, 10:35

Alessandro Cecchi Paone, özellikle Mediaset Networks'teki bilimsel alanda ve iyi bilinen bir gazeteci olmak için herkes tarafından hitabet becerileri için bilinir. Adam, iyi bilinen bir ulusal gazeteyle özel bir röportaj yaptı ve burada narin konusunda içgözlem yaptı, ancak aynı zamanda halka ünlü konular.

Alessandro Cecchi Paone, yeni kitabı kısa süre içinde yayınlanacak

İyi bilinen gazeteci verdiGazete ile röportaj Corriere della sera Bugün tüm kitapçılarda yayınlanan yeni “Özgürlük Renkleri – Herkesin Hakları İçin Hayatım” adlı kitabının tanıtımının bir parçası olarak.

Onun hayatını geri çektiğini, gerçeğine odaklanarak 30 yılı aşkın bir süredir 10 yıllık bir düğün de dahil olmak üzere kadınlarla ilişkileri vardı.

35'e kadar oryantasyonumu hiç sorgulamamıştım“15 civarında, sadece bir kez, bazı arkadaşlarının güzelliğine yansıdığını itiraf etse bile.

Karısına ve ailesine homosseksüellik beyanı

Şef, karısına 2004'te eşcinsel olmasını söylediğinde gazeteyi itiraf ediyor: “Ağladığını itiraf ettim, kaybetme dehşetini aldım“.

Beklediğinin aksine, Silvio Berlusconi Paone'un kararını kabul ettiKendi televizyon yayıncıları için tekrar çalışmasını sağlıyor – “İyi yaptın, bu benim için önemli“Bunlar” Şövalye “nin sözleri.

Paone, 22 Aralık 2023'ten beri 1999'da doğan 38 yaşındaki ortağı Simone Antolini ile evleniyor.