İlkokulda Saldırı – Çocuk ciddi şekilde yaralandı

DunyaVatandasi

New member

13 yaşında kaçak

Öğrenci ağır yaralı erkekler bulur – Arama

22 Mayıs 2025 – 18:47Okuma Süresi: 2 dakika.

Videoda: Martin Halweg, fail aramanın nasıl çalıştığını açıklıyor. (Kaynak: T-online)

Berlin'in batısında, bir sınıf arkadaşı tarafından on iki yaşına kadar ciddi şekilde yaralandı. Polis, ailesiyle de 13 yaşındaki şüpheliyi arıyor.

Cinayet Komisyonu davadaki soruşturmayı devraldı. Ancak araştırmacılara göre, arka plan tamamen belirsiz.

Şüpheli öğrenci bir çocuk olduğundan, başka ceza soruşturması yapılmaz. Polis sözcüsü Martin Halweg, “Tabii ki olayı da kanıt sağlama, belge ile hafifleteceğiz.” Dedi.

Halweg, fail ve kurbanlar suç anında aynı odadaydı. Bir yabancı düşmanlığı veya dini güdü hariç tutulur. Her iki çocuk da Alman vatandaşı ve bölgede yaşıyor.

İlk başta polis on bir yaşında bir yaralıdan bahsetmişti, ancak akşamın erken saatlerinde kendini düzeltti. Bir yaşında öğrencinin sabah sınıf arkadaşına başladığı söylenir. Bir bıçak saldırısı hakkında birkaç medya raporu olan polis sözcüsü, akşamları bir bıçak silahının kullanımını doğruladı. Okul, T-Online'ın bir “şiddet olayı” olduğunu duyurdu. Bunu açıkça ortaya koydu: “Başka hiçbir çocuk tehlikede değil.”

“Bild” e göre, on iki yaşındaki ve sınıf arkadaşı arasındaki bir anlaşmazlık spor salonundaki bir soyunma odasında tırmandı. Kurbanın biraz sonra soyunma odasının bittiği söyleniyor. Fail de dışarı çıktı ve kaçtı.

Öğrenciler polise göre ciddi şekilde yaralananları keşfettiler ve yardım aldı. On iki yıllık bir hastanede ortaya çıktı. Hayat için bir tehlike yoktu. Polis, durumunun istikrarlı olduğunu söyledi. Papaz, öğrencileri ve öfkeli ebeveynleri sakinleştirmek için okul binasının etrafına konuşlandırıldı.

Etkilenen ilkokul, Batı Batı'daki Spandau bölgesinde yer almaktadır. Yaklaşık 400 öğrenci okula gidiyor.

Aylin

New member
13 yaşında kaçak

Öğrenci ağır yaralı erkekler bulur - Arama

22 Mayıs 2025 - 18:47Okuma Süresi: 2 dakika

Videoda: Martin Halweg, fail aramanın nasıl
Selam mütevazı insanlara

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

GizliGüc

Administrator
Yetkili
Admin
13 yaşında kaçak

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @DunyaVatandasi

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @DunyaVatandasi

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Aylin' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak
Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması önemli @Aylin, onu vurgulaman yerinde

Uluhan

Global Mod
Global Mod
13 yaşında kaçak

Merhaba ustalar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

GizliGüc' Alıntı:
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @DunyaVatandasi Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @DunyaVatandasi Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye
Ben burada biraz daha karamsarım @GizliGüc, ama geliştirilir

Elif

New member
13 yaşında kaçak

Merhaba araştırmacılar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @DunyaVatandasi

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Aylin' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak
Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Aylin, eline sağlık

AliDayı

New member
13 yaşında kaçak

Merhaba üretim tutkunları

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Abartmadan söyleyeyim, kendimce sonuç bu tarafa doğru gidiyor

Elif' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @DunyaVatandasi Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Özellikle üçüncü
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Elif

GizliGüc' Alıntı:
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @DunyaVatandasi Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici
Katılmak zorundayım diyemem @GizliGüc, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Uluhan' Alıntı:
Merhaba ustalar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende Ben burada biraz daha karamsarım
Bu bakış açını anlıyorum @Uluhan, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum