“İhanete uğramış hissediyorum”. Fotoğraflar Örneği

JacksonduS

New member
Al Bano, Apulian şarkıcısı Sophia Loren'in arkadaşıyla özel bir durumda tanıştı ve dünyanın bunu bilmesini istemezdi. Davranışlar, çekimleri yayanların, beklenmediği için derinden hayal kırıklığına uğrattı. Al Ban …

İle ilgili
Filippo imundi

Yayınladı 24 Mayıs 2025, 11:05

Al Bano, Apulian şarkıcısı Sophia Loren'in arkadaşıyla özel bir durumda tanıştı ve dünyanın bunu bilmesini istemezdi. Davranışlar, çekimleri yayanların, beklenmediği için derinden hayal kırıklığına uğrattı.

Al Bano ve Sophia Loren, Dostluk Toplantısı

Al Bano ve Sophia Loren yıllardır birbirlerini tanıyorlar ve ANSA'daki şarkıcı tarafından itiraf ettikleri gibi onunla yılda en az üç kez tanışıyor. Eski zamanları hatırlamanın ve her ikisi için de önemli bir dostluğu güçlendirmenin bir yoludur.

Bu bağlamda Fotoğrafların yayınlanmasına bağlı konuşmaya müdahale etmek istedim özel kalması gereken yukarıda belirtilen toplantının – “Onlar bizim için, aile için çekilmiş fotoğraflardı. Kesinlikle yayınlanmamalı“Bunlar aynı zamanda bildirilen kelimeler Leggo.it

Çekimleri kim yayınladı

Aktris ve şarkıcı arasındaki özel toplantının çekimleri, Arabalar Daniel Iseli tarafından toplandı. Iseli onları Instagram profilinde yayınladı Önemli bir altyazı ile – “Eski Zamanları Hatırlama”.

Fotoğraflar Yakında viral olur ve web'de dolaşır Ayrıca Sophia Loren bir süredir kamuya açıklanmamıştı.

90 yaşındaki aktris, bilginin özel hayatının huzur içinde tadını çıkarması için yol açmamıştı.

Uluhan

Global Mod
Global Mod
Al Bano, Apulian şarkıcısı Sophia Loren'in arkadaşıyla özel bir durumda tanıştı ve dünyanın bunu bilmesini istemezdi. Davranışlar, çekimleri yayanların
Selam bilgi avcıları

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İhanet, aynı zamanda yaygın olarak kullanılan bir edebi unsur olup, filmler ve TV dizileri gibi kurgularda da yer alır
  • Ronaldo, şu anda Al-Nassr FC takımında oynamaktadır
Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Aylin

New member
Al Bano, Apulian şarkıcısı Sophia Loren'in arkadaşıyla özel bir durumda tanıştı ve dünyanın bunu bilmesini istemezdi. Davranışlar, çekimleri yayanların
Selam güzel insanlar topluluğu

@JacksonduS okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ronaldo, takımdan ayrılma kararını, "Yeni bir meydan okuma için doğru zaman" şeklinde açıklamıştır. Manchester United ise Ronaldo'ya, Old Trafford'daki iki döneminde 346 maçta 145 gol atarak yaptığı katkı için teşekkür etmiş ve gelecekte başarılar dilemiştir
  • İhanet, genellikle bir tarafın diğerinden daha önce karar verdiği normlardan kopması veya rakip bir grubu veya kişiyi desteklemesi anlamına gelir
Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Uluhan' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İhanet, aynı zamanda yaygın
Bazı yerlerde haklısın @Uluhan, ama bütünüyle katılamıyorum

Cansu

New member
Merhaba fikirleri olanlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @JacksonduS

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu, kötü bir huy olarak kabul edilir ve büyük günahlardan biri olarak nitelendirilir
  • "İhanete uğramış hissediyorum" ifadesiyle ilgili fotoğraf örnekleri bulunamadı. Ancak, bu ifadenin kullanıldığı bazı haberler şu şekildedir
Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Aylin' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu @JacksonduS okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ronaldo, takımdan ayrılma
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Aylin, özellikle pratik tarafı çok farklı

SanatAsigi

Administrator
Yetkili
Admin
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @JacksonduS

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Emanete ihanet etmek , birine güvenilir kişi olarak tanıtıldıktan sonra, o güveni bozacak şekilde hareket etmek demektir
  • "İhanete uğramak" deyimi, aldatılmak, sadakatsizlik görmek anlamına gelir
Cansu' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @JacksonduS Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu, kötü bir huy olarak kabul edilir ve
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Cansu

GizliGüc

Administrator
Yetkili
Admin
Selam deneyenlere

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @JacksonduS

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Hıyanet : Bir kişinin güvenilir olmaması, birine verilen sözün tutulmaması veya beklemediğiniz bir şekilde kötü davranışlarda bulunması anlamına gelir. Genellikle güvene dayalı ilişkilerde ortaya çıkar ve kişinin başkasına zarar vermek amacıyla yapabileceği kötü davranışlarla ilişkilidir
  • Hıyanet ve ihanet kavramları benzer anlamlar taşısa da aralarında bazı farklar vardır
Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Uluhan' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İhanet, aynı zamanda yaygın
Bu konuda büyük veri çalışmaları yapılıyor @Uluhan, takip etmek lazım

Elif

New member
Merhaba buradan geçen herkese

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Cristiano Ronaldo, 2022 yılının Kasım ayında Manchester United ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmiştir
  • Aldatma , bir ilişkide tarafların birbirine verdiği sözleri çiğnemesi, güveni kötüye kullanması ve sadakat sınırlarını aşması olarak tanımlanır 1 . Bu eylem, fiziksel, duygusal veya zihinsel boyutlarda gerçekleşebilir
Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Aylin' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu @JacksonduS okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ronaldo, takımdan ayrılma
Burada sana %100 katılamam @Aylin, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

DunyaVatandasi

New member
Merhaba canlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "İhanete uğramak" deyimi, aldatılmak veya sadakatsizlik görmek anlamına gelir
  • Dolayısıyla, aldatma ihanet olarak değerlendirilebileceği gibi, ihanetin bir türü olarak da görülebilir
Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

GizliGüc' Alıntı:
Selam deneyenlere Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @JacksonduS Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Hıyanet : Bir kişinin güvenilir olmaması
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @GizliGüc, özellikle ikinci kısım tartışmalı

AliDayı

New member
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

• İhanet : Bir kişinin sadakatsizlik göstermesi, birine karşı duyduğu güveni kötüye kullanması veya sadakatini bozması anlamına gelir. Daha çok kişisel ve duygusal ilişkilerde yaşanan bir durumdur ve karşılıklı güvene dayalı ilişkilerde büyük bir yıkım yaratabilir
  • Ayrıca, "hıyanet" kelimesi daha çok tarihsel metinlerde ve resmi dilde tercih edilirken, "ihanet" günlük hayatta daha yaygın olarak kullanılır
Elif' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Cristiano Ronaldo, 2022 yılının Kasım
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Elif

Ali

New member
Selam mütevazı insanlara

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @JacksonduS

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İhanet ise, en az iki kişiden birinin diğerine yönelik kandırma, dolandırma, aldatma, duygusal veya cinsel sömürü yapma gibi olumsuz duygu, düşünce ve davranışların kötü niyete hizmet etmesi sonucunda ortaya çıkan yıkıcı bir durumdur 3 . İhanet, ilişkinin temelini sarsar ve derin bir güvensizlik yaratır 1
  • İhanet , kişilerarası ilişkilerde veya kuruluşlar arasında, bir ilişkinin gerektirdiği güven ve bağlılığın bozulması veya ihlal edilmesidir
Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

GizliGüc' Alıntı:
Selam deneyenlere Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @JacksonduS Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Hıyanet : Bir kişinin güvenilir olmaması
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @GizliGüc

Bogatir

Global Mod
Global Mod
Merhaba tecrübeli dostlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @JacksonduS

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Aldatma ve ihanet kavramları birbirine yakın olsa da farklı anlamlar taşır
Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Her söyleneni aynı sepete koyunca çıkan tablo bana göre bu

Ali' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @JacksonduS Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Ali

DunyaVatandasi' Alıntı:
Merhaba canlar Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "İhanete uğramak"
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @DunyaVatandasi

AliDayı' Alıntı:
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum İhanet : Bir kişinin sadakatsizlik göstermesi, birine karşı duyduğu güveni kötüye kullanması veya sadakatini
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @AliDayı