Ignazio Moser tarihi bir dostluğa son veriyor mu? Kararsızlık

JacksonduS

New member

İle ilgili
Elisa Pallotta

Yayınladı 20 Mayıs 2025, 12:22

Orada haberler günlerce dolaşıyor, teyit buluyor gibi görünüyor: Ignazio Moser Hayatında önemli bir bağlantıyı kesin olarak kapatmaya karar verirdi. Yıllarca sağlam bir noktayı temsil eden, ancak görünüşe göre, kırılana kadar onarılamaz bir şekilde geçecek bir ilişki.

Ignazio Moser ve raporu kapatma kararı

Aslında, ilişkiyi aşan, daha sonra tamamen sona eren ciddi bir şey olurdu. Zaten Nisan ayında, gazeteci Gabriele Parpiglia tarafından bildirildiği gibi, durum karmaşık görünüyordu, ancak şimdi terminale varmış gibi görünüyor. Geçen ay Ignazio Moser zaten zor bir karar vermişti Bedeneşinin kız kardeşi Cecilia: “Ignazio Moser ilk olarak Belen'den sonra durdu, o aynen. Sonra takip etti, şimdilik değil. Konsolda Andrea Damante ile video bir tahribat yarattı. Örneğin – Parpiglia dedi – Örneğin hamile olanlara gidiyorum, bunu anlamak çok fazla zaman almıyor “.

Tarihi dostluk sonuna geldi

Moser olurdu kesici Tarihi arkadaşı ile Andrea Damanteyıllardır bilen. Aslında, Parpiglia şöyle yazdı: “Bu klip aslında ikisi arasındaki dostluğun sonunu işaretledi, hiç yüzeysel olmayan bir bağ. Gerçekten de, futbol, fantezi futbolu, tatiller ve çok sayıda 'akşam' çıktı gibi ortak tutkular tarafından birleştirildi. Ama bu mola için nasıl emin oluruz? Son Video Cecilia tarafından Tony Effe'ye doğum günü dileklerini almak için yayınlandı “.

Ali

New member

İle ilgili
Elisa Pallotta

Orada haberler günlerce
Selam düşünce insanları

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @JacksonduS

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

DunyaVatandasi

New member

İle ilgili
Elisa Pallotta

Orada haberler günlerce
Herkese iyi günler

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @JacksonduS

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Ali' Alıntı:
Selam düşünce insanları Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @JacksonduS Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Ali

GizliGüc

Administrator
Yetkili
Admin

İle ilgili
Elisa Pallotta

Orada haberler günlerce
Herkese merhaba

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Ali' Alıntı:
Selam düşünce insanları Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @JacksonduS Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan
Bu konuda kesin konuşmak zor @Ali, çok fazla değişken var

Uluhan

Global Mod
Global Mod

İle ilgili
Elisa Pallotta

Orada haberler günlerce
Selam dostlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @JacksonduS

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

DunyaVatandasi' Alıntı:
Herkese iyi günler Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @JacksonduS Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @DunyaVatandasi

SanatAsigi

Administrator
Yetkili
Admin

İle ilgili
Elisa Pallotta

Orada haberler günlerce
Selam herkese iyi paylaşımlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Ali' Alıntı:
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Ali

Elif

New member

İle ilgili
Elisa Pallotta

Orada haberler günlerce
Selam meraklılara

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @JacksonduS

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

GizliGüc' Alıntı:
Herkese merhaba Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım
Özetin yerinde olmuş @GizliGüc, fazla uzatmaya gerek yok

AliDayı

New member

İle ilgili
Elisa Pallotta

Orada haberler günlerce
Selam teknoloji dostları

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Yukarıda yazılanları sindirdikten sonra kendi payıma düşen yorum şu

Uluhan' Alıntı:
Selam dostlar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @JacksonduS Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur Açıkçası kendi
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Uluhan

SanatAsigi' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor Açıkçası söylediğin
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @SanatAsigi

Elif' Alıntı:
Selam meraklılara Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @JacksonduS Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :) Özetin yerinde olmuş @GizliGüc
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Elif, belki daha sade anlatılabilirdi