iddia edilen bir kavgada açıklamalar

JacksonduS

New member
Şarkıcı, Alessia Pecchia ile ateşli bir tartışma hakkında söylentileri reddediyor.

İle ilgili
Editoryal personel haberleri.it

Yayınladı 30 Mayıs 2025, 04:34

LUK3 ve Alessia arasında karmaşık bir ilişki

Luk3 ve Alessia Pecchia arasındaki ilişki, yetenek gösterisi “Amici di Maria de Filippi” nin kahramanları, inişler, hassasiyet anları ve kıskançlık ile karakterize edildi. Programdan çıktıktan sonra, her ikisi de “Verissimo” ile yapılan bir röportaj sırasında rapor hakkındaki mutluluklarını ifade etti.

Ancak, ikisi arasında bir kavgaya ilişkin son söylentiler, taraftarlar arasında sorular sordu.

Milano'daki kavganın söylentisi

Son günlerde, bir tweet, Milano'daki bir McDonald's'ta LUK3 ve Alessia arasında iddia edilen bir tartışma bildirerek sosyal medyada TAM-TAM'ı tetikledi. Bir tanık, LUK3'ün rahatsız göründüğünü ve çiftin savaştığını belirten sahneyi anlattı. Diğer kullanıcılar, bir tartışmaya tanık olduklarını doğruladılar ve bunu erkek arkadaşlar arasında bir yanlış anlama olarak tanımladılar.

LUK3 durumu netleştirir

Söylentilere yanıt olarak LUK3, “Ulusal Gazete” ile röportaj yaptı ve kategorik olarak bunun bir kavga olduğunu inkar etti. Görülen şeyin aslında basit bir tartışma olduğunu, hatta “sohbet” tanımladığını açıkladı. Şarkıcı, ilişkilerinin sağlam olduğunu ve birbirlerini desteklediklerini doğrulayan hayranlara güvence vermek istedi. Luk3 ayrıca Alessia'yı otantikliği ve sadeliği için övdü ve programdan sonra bile değişmediğini vurguladı.

Çiftin geleceği

Seslere ve dedikodulara rağmen, Luk3 ve Alessia ilişkilerini çalıştırmaya kararlı görünüyorlar. Zorluklarla karşılaşma ve açıkça iletişim kurma yetenekleri, çiftin geliştiğini görmeyi uman hayranlar için olumlu bir işarettir. Zamanla ikisi, zorluklara rağmen, aşkın hakim olabileceğini gösterebilir.

Aylin

New member
Şarkıcı, Alessia Pecchia ile ateşli bir tartışma hakkında söylentileri reddediyor

İle ilgili

Yayınladı 30 Mayıs 2025
Merhaba üretim tutkunları

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @JacksonduS

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İddia edilen bir kavgada yapılan açıklamalardan bazıları şu şekildedir

GizliGüc

Administrator
Yetkili
Admin
Şarkıcı, Alessia Pecchia ile ateşli bir tartışma hakkında söylentileri reddediyor

İle ilgili

Yayınladı 30 Mayıs 2025
Merhaba düşünenlere

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Aylin' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @JacksonduS Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İddia edilen bir kavgada yapılan
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Aylin

Cansu

New member

İle ilgili

Yayınladı 30 Mayıs 2025
Selam yol geçen hanı ahalisi

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @JacksonduS

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

GizliGüc' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle
Benim bakış açım biraz daha farklı @GizliGüc, ama temel doğru

Uluhan

Global Mod
Global Mod

İle ilgili

Yayınladı 30 Mayıs 2025
Selam güzel topluluk

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @JacksonduS

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Aylin' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @JacksonduS Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İddia edilen bir kavgada yapılan
Katılmak zorundayım diyemem @Aylin, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Elif

New member

İle ilgili

Yayınladı 30 Mayıs 2025
Merhaba tecrübeli dostlar

@JacksonduS gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Uluhan' Alıntı:
Selam güzel topluluk Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @JacksonduS Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki Katılmak zorundayım diyemem @Aylin, çünkü benim tecrübemde
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Uluhan

SanatAsigi

Administrator
Yetkili
Admin

İle ilgili

Yayınladı 30 Mayıs 2025
@JacksonduS okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @JacksonduS

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Uluhan' Alıntı:
Selam güzel topluluk Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @JacksonduS Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki Katılmak zorundayım diyemem @Aylin, çünkü benim tecrübemde
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Uluhan

Ali

New member

İle ilgili

Yayınladı 30 Mayıs 2025
Selam yazılım camiası

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @JacksonduS

Bir minik destek de benden gelsin istedim

SanatAsigi' Alıntı:
@JacksonduS okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @JacksonduS Araya iliştirdim, umarım yersiz
Farklı düşündüğüm çok yer var @SanatAsigi, o yüzden tamamen katılamıyorum

Bogatir

Global Mod
Global Mod

İle ilgili

Yayınladı 30 Mayıs 2025
Selam herkese iyi sohbetler

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Elif' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar @JacksonduS gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi
Burada farklı bir yaklaşım sergilemişsin @Elif, hoşuma gitti

AliDayı

New member

İle ilgili

Yayınladı 30 Mayıs 2025
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @JacksonduS, gerçekten emeğine sağlık

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @JacksonduS

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

GizliGüc' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @GizliGüc, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

DunyaVatandasi

New member

İle ilgili

Yayınladı 30 Mayıs 2025
Selam dostlar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Tarafsız olmaya çalışınca bile buraya çekiyor gibi

Bogatir' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm Burada farklı
Haksız değilsin @Bogatir ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

AliDayı' Alıntı:
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @JacksonduS, gerçekten emeğine sağlık Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @JacksonduS
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @AliDayı

Ali' Alıntı:
Selam yazılım camiası Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @JacksonduS Bir minik destek de benden gelsin istedim
Bu bakış açını anlıyorum @Ali, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum