Heidi Klum'dan da Leni var

JacksonduS

New member
Briatore ile Nathan Falco ve Leni vardı, kızı asla tanımadı. Annelerin tepkisi neydi?

İle ilgili
Chiara Sorice

Yayınladı 26 Mayıs 2025, 20:40

Al Münih GP Ayrıca mevcuttu Flavio Briatoremilyarder girişimci, ama gerçekten yanında yeni bir alev yok. Briatore, aileyi bir araya getirmek için etkinlikten yararlandı.

Monako GP, Biatore'un çocuklarla Nathan ve Leni ile Toplantısı: Annelerin Tepkisi

Formül 1 takviminin prestijli aşaması, Flavio Briatore.

Sosyal medyadaki görüntü, çocukların şirketinde, hayranlar tarafından bir sevgi ve saygının tepkisini hemen uyandırdı.

Çocuklarla fotoğraf

Flavio Briatore Bir fotoğraf için poz verdi oğulları Nathan Falco Ve Leni Monaco Grand Prix'de hayranlara sevecen bir “genişlemiş” aile imajı veriyor.

Nathan Falco, 2010'da düğünden doğan ikinci çocuk Elisabetta Gregoraci21 yaşında olan Leni, Süper Model ile İlişki tarafından ilk doğan Heidi Klum.

İlk kez, 2018'de biyolojik baba ilk kez gören Leni, birkaç yıldır Monte Carlo ve İtalya'ya katılıyor ve Flavio Briatore ve Kardeş Nathan ile haftalarca tatil geçiriyor.

İki kardeş arasındaki bağlantı

İki kardeş çok bağlı ve suç ortağı: hassas bir anda BriaterKalp müdahalesine maruz kaldığında, girişimci şunları söylemişti: “Leni duyarsam? Evet, elbette. Hemen onu uyaramadı bile.”

Nathan Kız kardeşi ile doğrudan bir çizgi tutuyor, aynı zamanda babası ile babası arasında bir köprü görevi görüyor. İtibaren LeniBriater Onunla konuştu “Birkaç yıl önce harika olduğunu ve bana dedi ki:” Baba zaten biliyordum. “Ayrıca çocuklar artık Google'a gidip her şeyi öğreniyor”, Girişimci, kızı için derin sevgiyi gizlemeyen açıkladı: “Onunla gurur duyuyorum, onu şahinden daha az sevmiyorum.”

Elisabetta Gregoraci ve Heidi Klum'un tepkisi

Sosyal medyada yayınlanan fotoğrafta, Montecarlo'daki bir teknede, Nathan ve Leni Babayı sevgiyle bir kucaklamada, basit bir jestle sıkarlar, ancak onları birleştiren derin bağı söyleyen anlam dolu. Nathan Falco Ayrıca yarışta bulunan annesi Elisabetta Gregoraci ile ve sonra kız kardeşi ve erkek arkadaşı ile poz verdi.

Ayrıca Heidi Klum Flavio'nun iki çocuğu ile fotoğrafı Instagram hikayelerinde dinlendi ve onu büyük bir kalple çevreledi. Ayrıca Elisabetta Gregoraci İki kalpli eski kızbağanın görevine cevap verdi.

Aylin

New member
Briatore ile Nathan Falco ve Leni vardı, kızı asla tanımadı. Annelerin tepkisi neydi?

İle ilgili
Chiara Sorice

Al
Merhaba denemekten korkmayanlara

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @JacksonduS

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Leni, modellik kariyerinin yanı sıra, iç mimarlık eğitimi almak üzere Los Angeles'tan New York'a taşınmıştır
Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Uluhan

Global Mod
Global Mod

İle ilgili
Chiara Sorice

Al
Selam ilgi duyanlara

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Heidi Klum'un Leni adında bir kızı vardır
Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Aylin' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @JacksonduS Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Leni, modellik kariyerinin
Tam olarak aynı fikirde değilim @Aylin, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

DunyaVatandasi

New member

İle ilgili
Chiara Sorice

Al
Selam bu başlığa uğrayanlara

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @JacksonduS, gerçekten emeğine sağlık

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, kendi giyim koleksiyonunu da tasarlamıştır
Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Uluhan' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Heidi Klum'un Leni adında bir kızı vardır Şöyle bir cümle daha
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Uluhan

GizliGüc

Administrator
Yetkili
Admin

İle ilgili
Chiara Sorice

Al
Merhaba üretim tutkunları

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Leni Klum'un modellik kariyeri , henüz 16 yaşındayken annesi Heidi Klum ile birlikte Vogue Almanya'nın Ocak/Şubat 2021 sayısında yer almasıyla başlamıştır
Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Aylin' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @JacksonduS Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Leni, modellik kariyerinin
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Aylin, çok genel kalmış

Ali

New member

İle ilgili
Chiara Sorice

Al
Selam aramıza yeni katılanlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @JacksonduS

• Leni, 2020 yılında modelliğe başlamış ve annesi Heidi Klum ile birlikte Vogue dergisi kapağı ve Intimissimi iç çamaşırı markası çekimleri gibi projelerde yer almıştır
Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

GizliGüc' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Leni Klum'un modellik kariyeri , henüz 16 yaşındayken annesi
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @GizliGüc, özellikle pratik tarafı çok farklı

Cansu

New member

İle ilgili
Chiara Sorice

Al
Merhaba yeni gelenler

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @JacksonduS

• Leni, tam adıyla Helene Boshoven Samuel, 2009 yılında İtalyan iş insanı Flavio Briatore ile olan ilişkisinden dünyaya gelmiştir. Ancak, Heidi Klum'un eski eşi şarkıcı Seal, Leni'yi evlat edinmiştir
Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

DunyaVatandasi' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @JacksonduS, gerçekten emeğine sağlık Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, kendi giyim
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @DunyaVatandasi

Elif

New member

İle ilgili
Chiara Sorice

Al
Selam akıl danışanlara

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

DunyaVatandasi' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @JacksonduS, gerçekten emeğine sağlık Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, kendi giyim
Bu bakış açını anlıyorum @DunyaVatandasi, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Bogatir

Global Mod
Global Mod

İle ilgili
Chiara Sorice

Al
Merhaba okuyanlara

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Komik gelecek ama kafamda kurduğum denklem böyle sonuçlandı

Ali' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @JacksonduS Leni, 2020 yılında modelliğe başlamış ve annesi Heidi Klum ile
Burada sana %100 katılamam @Ali, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Elif' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim Bu bakış açını anlıyorum
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Elif, özellikle pratik tarafı çok farklı

Cansu' Alıntı:
Merhaba yeni gelenler Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @JacksonduS Leni, tam adıyla Helene Boshoven Samuel, 2009
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Cansu