Hayatımda ilk kez “

JacksonduS

New member
Fiorello, “Radio2 Radyo Şovu – La Pignicanza” sırasında Rai Radio2'de Fabrizio Biggio ile ironik bir şekilde yargı olayında araştırıldı.

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 21 Mayıs 2025, 19:24

Fiorello Kendini, özellikle hayranlarını, birçok kişiyi şaşırtan bir yargı olayının merkezinde buldu. Araştırılmış Liguria bölgesine bağlı bir vaka için, kuyu bilinen şef, iletim sırasında her zamanki ironik ruhuyla sessizliği kırmayı seçti. “Radio2 Radyo Şovu – La Pignicanza” RAI Radio2'de.

Francesca Fagnani ile Fiorello: Yargı meselesinin ötesinde şakalar ve kahkahalar

Bölüm, yasal meseleyle başa çıkmakla sınırlı değildi. Rosario Fiorello, yayınlanmasından hemen sonra Francesca Fagnani Live'ı içeriyordu. Karmakarışık. Gazeteci ile telefon görüşmesi ile karakterize edildi. Komik Şakalar: Fiorello ona ne tür bir “eski” hissettiğini sordu, reflü nedeniyle uykusuz gecelerden bahsetti ve '92 Telegat ve yeni bir televizyon dizisi arasındaki karışıklık gibi bölümlerde ütü kazandı.

Koltukların reklamlarında otomatik yükselme ve enrico ile şaka eksikliği yoktu MentaOrtağı, “oyuncak çocuğu” eğlenceli bir şekilde oynandı.

Fiorello iftira için mi araştırdı? İletkenin beklenmedik vahiy

Kuyu bilinen şovmen ve şef, Liguria bölgesi başkan yardımcısı tarafından açılan bir şikayeti takiben Imperia Savcısı tarafından başlatılan bir iftira soruşturmasına konu olandır. Alessandro Piana. Dava “Viva Rai 2!” hangi referanslar yapıldı “Eskort ve kokainli partiler”Piana'nın tamamen temize çıktığı olaylar.

“Evet, hala resmi bir şey olmasa da araştırılıyorum. Hayatımda ilk kez, ama bunun iyi bir duygu olduğunu söylemeliyim, kendinizi önemli hissediyorsunuz! Şimdi nihayet tüm bu cümleleri şüpheli olarak kullanabilirim: 'Her zaman yasaya uygun hareket ettim', 'Ben Sakinim', 'Yargı'ya güveniyorum'. Ve bu açık: Liguria'ya karşı hiçbir şeyim yok, aynı zamanda Sanremo'yu oradan önderlik eden bir arkadaşım var! “.

Elif

New member
Fiorello, "Radio2 Radyo Şovu - La Pignicanza" sırasında Rai Radio2'de Fabrizio Biggio ile ironik bir şekilde yargı olayında araştırıldı

İle ilgili
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @JacksonduS

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği Hayatınızın hikayesini yazmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: Araştırma ve Hazırlık : Hayatınızla ilgili kaynakları toplayın ve düzenleyin 1 . Bu kaynaklar arasında anılar, aile ve arkadaş görüşmeleri, mektuplar, günlükler, fotoğraflar ve röportajlar bulunabilir 1 . Bilgi Toplama ve Belgelendirme : Doğum tarihi, aile, eğitim, kariyer, ilgi alanları, hobiler, başarılar ve zorluklar gibi detaylı bilgileri belgeleyin 1 . Bu bilgileri kronolojik sıraya göre düzenleyin 1
  • Hayatını en çok etkileyen kişi kavramı, kişiden kişiye farklılık gösterebilir. İşte bazı örnekler
  • Hayatımıza katkıda bulunan bazı ünlü kişiler şunlardır
Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Uluhan

Global Mod
Global Mod
Fiorello, "Radio2 Radyo Şovu - La Pignicanza" sırasında Rai Radio2'de Fabrizio Biggio ile ironik bir şekilde yargı olayında araştırıldı

İle ilgili
Selam ilgi duyanlara

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @JacksonduS

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği Hayatın zor gelmesinin birkaç yaygın nedeni vardır: Anda Kalamama : Geçmişe veya geleceğe takılı kalmak, anın tadını çıkarmamızı engelleyebilir ve hayatı daha zor hale getirebilir 1 . Aşırı Düşünme : Geçmiş olayları tekrar tekrar düşünmek ve olumsuz senaryolar kurmak, stresi ve mutsuzluğu artırabilir 1 4 . Kıyaslama Yapma : Başkalarının mükemmel hayatlarını kendi hayatımızla kıyaslamak, kendimizi yetersiz hissetmemize neden olabilir 1
  • Yanıtın içeriği Hayatımda ilham aldığım bazı kişiler şunlardır: Stephen Hawking : Fiziksel engellerine rağmen zihinsel dehasıyla büyük bir ilham kaynağı olan teorik fizikçi. 1 3 Abraham Lincoln : Başarısızlıklarına rağmen pes etmeyen ve sonunda Amerika Birleşik Devletleri başkanı olan siyasetçi. 2 Michael Jordan : Basketbol kariyerinde birçok başarısızlık yaşamasına rağmen asla vazgeçmeyen ve bugün bir efsane olan sporcu
  • Bu duyguları aşmak için şu adımlar yardımcı olabilir
Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Elif' Alıntı:
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @JacksonduS Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği Hayatınızın hikayesini yazmak için
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Elif, özellikle uygulama kısmında durum farklı

GizliGüc

Administrator
Yetkili
Admin

İle ilgili
Merhaba paylaşanlara

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @JacksonduS

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Temel Olayları ve Temaları Belirleme : Hayatınızdaki önemli dönemeçleri, başarıları, zorlukları, ilişkileri ve diğer önemli olayları belirleyin 1 4 . Ayrıca, kimlik, değerler, inançlar ve tutkular gibi temaları da vurgulayın 1
  • Yanıtın içeriği Hayatımıza katkıda bulunan bazı ünlü kişiler şunlardır: Thomas Edison : Ampulün mucidi olarak bilinir ve elektrikli aydınlatmanın yaygınlaşmasına öncülük etmiştir. 1 Alexander Graham Bell : Telefonu icat ederek iletişimde devrim yaratmıştır. 1 4 Marie Curie : Radyoaktivite üzerine yaptığı çalışmalarla iki Nobel Ödülü kazanmış, radyum ve polonyum elementlerini keşfetmiştir
  • Hayatımızda birçok şey işe yarar , çünkü her birinin belirli bir amacı ve işlevi vardır. İşte bazı örnekler
Bir minik destek de benden gelsin istedim

Elif' Alıntı:
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @JacksonduS Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği Hayatınızın hikayesini yazmak için
Bu veri seti gelecekte çok işimize yarayabilir @Elif

Bogatir

Global Mod
Global Mod

İle ilgili
Herkese merhaba

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Hayatımda ilham aldığım bazı kişiler şunlardır
  • Bilgi Toplama ve Belgelendirme : Doğum tarihi, aile, eğitim, kariyer, ilgi alanları, hobiler, başarılar ve zorluklar gibi detaylı bilgileri belgeleyin 1 . Bu bilgileri kronolojik sıraya göre düzenleyin 1
  • Yanıtın içeriği Hayatını en çok etkileyen kişi kavramı, kişiden kişiye farklılık gösterebilir. İşte bazı örnekler: Vehbi Koç : İş dünyası liderleri tarafından sıkça bahsedilen Vehbi Koç, Can Kıraç'a göre onun insan yönünü anlamasında ve iş hayatına bakışını şekillendirmesinde büyük rol oynamıştır 1 . Baba : Kurthan Tarakçıoğlu, babasının hayatındaki en etkili kişi olduğunu ve ondan aldığı tavsiyelerin, iş ve özel hayatında doğru insan olmayı öğrettiğini belirtmiştir 1
Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Elif' Alıntı:
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Elif, biraz daha detay gerekirdi

AliDayı

New member

İle ilgili
Merhaba üretim tutkunları

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @JacksonduS

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Düzenleme ve Gözden Geçirme : Metni tekrar okuyarak hataları düzeltin, eksiklikleri tamamlayın ve anlatımı daha akıcı hale getirin 1
  • Araştırma ve Hazırlık : Hayatınızla ilgili kaynakları toplayın ve düzenleyin 1 . Bu kaynaklar arasında anılar, aile ve arkadaş görüşmeleri, mektuplar, günlükler, fotoğraflar ve röportajlar bulunabilir 1
  • Anlatımın Akıcı Olması : Sade ve anlaşılır bir dil kullanarak, karmaşık cümle yapılarından kaçınarak hikayeyi akıcı bir şekilde anlatın
Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Toparlamaya çalışınca kafamda ortaya çıkan resim kabaca bu

Uluhan' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @JacksonduS Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Uluhan

Bogatir' Alıntı:
Herkese merhaba Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Hayatımda ilham
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Bogatir

GizliGüc' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @JacksonduS Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Temel
Burada bence büyük bir genelleme var @GizliGüc, her durum aynı değil