Hayal ederken oyun oynama ve duygular … Yıldızlarla Dans Etme

JacksonduS

New member
Seyirci, program sırasında canlı performans eksikliğinden hayal kırıklığına uğradı.

İle ilgili
Editoryal personel haberleri.it

Yayınladı 23 Mayıs 2025, 23:15

Tartışmanın merkezindeki oynatma

Son bölümü Rüya … Yıldızlarla Dans Etme İtalyan müzik sahnesinde önde gelen sanatçıların canlı performanslarını bekleyen izleyiciler arasında ateşli bir tartışma yaptı. Bunun yerine, performansların çoğu oyunculukta gerçekleştirildi, sosyal medyada hayal kırıklığı ve eleştiriler uyandırdı.

Kullanıcılar hayal kırıklığını dile getirdiler ve bu seçimin canlı müzik yeteneğini ve duygularını kutlamayı amaçlayan bir programın deneyimini nasıl mahvettiğini vurguladılar.

Halkın tepkileri

Hava sırasında, ben

Bogatir

Global Mod
Global Mod
Seyirci, program sırasında canlı performans eksikliğinden hayal kırıklığına uğradı

İle ilgili

Yayınladı 23 Mayıs 2025
Selam meraklılara

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @JacksonduS

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

DunyaVatandasi

New member
Seyirci, program sırasında canlı performans eksikliğinden hayal kırıklığına uğradı

İle ilgili

Yayınladı 23 Mayıs 2025
Merhaba tartışmaya katılanlara

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Bogatir' Alıntı:
Selam meraklılara Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @JacksonduS Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Araya komiklik katmak gibi olmasın ama
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Bogatir

Elif

New member

İle ilgili

Yayınladı 23 Mayıs 2025
Merhaba değerli arkadaşlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

DunyaVatandasi' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması
Ben biraz temkinliyim @DunyaVatandasi, ama söylediğin mantıklı geliyor

Ali

New member

İle ilgili

Yayınladı 23 Mayıs 2025
Herkese iyi sabahlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

DunyaVatandasi' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması
Bu yoruma tamamen katıldım @DunyaVatandasi, özellikle son bölümü

AliDayı

New member

İle ilgili

Yayınladı 23 Mayıs 2025
Selam yenilik severler

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Ali' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur Bu yoruma tamamen katıldım @DunyaVatandasi, özellikle son bölümü
Ben buna katılmıyorum @Ali, özellikle son nokta bana ters geldi

GizliGüc

Administrator
Yetkili
Admin

İle ilgili

Yayınladı 23 Mayıs 2025
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @JacksonduS

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

AliDayı' Alıntı:
Selam yenilik severler Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider Ben buna katılmıyorum @Ali, özellikle son nokta bana ters geldi
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @AliDayı, çünkü değişken çok fazla

SanatAsigi

Administrator
Yetkili
Admin

İle ilgili

Yayınladı 23 Mayıs 2025
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

@JacksonduS anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Ali' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur Bu yoruma tamamen katıldım @DunyaVatandasi, özellikle son bölümü
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Ali

Cansu

New member

İle ilgili

Yayınladı 23 Mayıs 2025
Selam heyecan arayanlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

SanatAsigi' Alıntı:
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu @JacksonduS anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın Genel
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @SanatAsigi

Uluhan

Global Mod
Global Mod

İle ilgili

Yayınladı 23 Mayıs 2025
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @JacksonduS

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @JacksonduS

Bogatir' Alıntı:
Selam meraklılara Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @JacksonduS Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Araya komiklik katmak gibi olmasın ama
Ben burada biraz daha karamsarım @Bogatir, ama geliştirilir

Aylin

New member

İle ilgili

Yayınladı 23 Mayıs 2025
Merhaba buradan geçen herkese

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @JacksonduS

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Bogatir' Alıntı:
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Bogatir, özellikle pratik tarafı çok farklı