Gianmarco STYI'nın Seçimi hakkındaki yorumu için şaşkınlık

JacksonduS

New member
Birkaç saat içinde Canale 5'teki Gianmarco STYI seçimi yayınlanacak. Bu arada, eski dava Francesca Polizzi'nin sözleri geliyor.

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 30 Mayıs 2025, 19:14

Gerginlik yıldızlara: Birkaç saat içinde uzun zamandır bilişli seçim Gianmarco STYIEn çok sevilen tronistlerden biri Erkekler ve kadınlar. Duygu ve bükülmelerle dolu bir yoldan sonra Gianmarco, partnerinin Cristina Ferrara ve Nadia Di Diodato arasında kim olacağına karar vermek zorunda kalacak. Yolculuğu sırasında da tanıdı Francesca PolizziSözleriyle bir iz bırakan eski talip.

Son bölümden önce ne söylediğini öğrenelim.

Francesca Polizzi ve erkek ve kadınları terk etme kararı

Francesca Polizzi ayrıldı Erkekler ve kadınlar Tronista Gianmarco sni ile bazı yanlış anlamalardan sonra. Dışarıda bir öpücükten sonra, ertesi hafta onu tekrar görmemeyi seçtiğinde hayal kırıklığına uğradı ve diğer talipleri tercih etti. Alt hissediyorum, Francesca çalışmayı terk etti ve 22 Nisan'da Maria de Filippi onu doğruladı kendini boş. Gianmarco, her halükarda, Onu ortadan kaldırırdı.

Sosyal medyada genç kadın, kendisini iptal ettiğini, tutkularını bir kenara bıraktığını, ancak hayatını kin olmadan eline almaya hazır olduğunu söyledi.

Francesca Polizzi herkesi yerinden ediyor: Gianmarco STYI seçimi hakkındaki yorumu için şaşkınlık

Eski talip Francesca Polizzi, Gianmarco STYI A'nın seçiminde sessizliği kırdı. Erkekler ve kadınlar. Sosyal medyada, flört şovundaki yolu hakkında hayranlardan birçok soru almaya devam ediyor. Ona Gianmarco'nun kararı hakkında ne düşündüğünü soranlara, Francesca şunları söyledi:

Mutluluğunu buldu, ben Ve sorun değil. “
Ama orada durmadı: Seçim hakkında şaşırtıcı sözler ve birkaç ironik şakayla yorum yapmanın yanı sıra, kız Gianmarco ile olan zayıf yakınlığı gösteren bir takipçiye cevap verdi.

“Bu noktaya geldi Sanırım kimseyle yakınlığım yok“.

Elif

New member
Birkaç saat içinde Canale 5'teki Gianmarco STYI seçimi yayınlanacak. Bu arada, eski dava Francesca Polizzi'nin sözleri geliyor

İle ilgili
Lucrezia
Merhaba

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @JacksonduS

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Gianmarco, Francesca'yı havaalanında yakalamaya karar verir çünkü onunla tekrar konuşmak ister. Francesca, Gianmarco'nun ısrarına rağmen gitmek istediğini belirtir. Gianmarco, Francesca'ya onu önemsediğini ve tekrar hata yapmak istemediğini söyler
Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Uluhan

Global Mod
Global Mod
Birkaç saat içinde Canale 5'teki Gianmarco STYI seçimi yayınlanacak. Bu arada, eski dava Francesca Polizzi'nin sözleri geliyor

İle ilgili
Lucrezia
Merhaba soru sahipleri

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için TSD Yazılım Forumu'ndaki ilgili konuya göz atabilirsiniz
Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Elif' Alıntı:
Merhaba Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @JacksonduS Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Gianmarco, Francesca'yı havaalanında yakalamaya karar verir
Açıkçası bazı uzmanlar tam tersini savunuyor @Elif

GizliGüc

Administrator
Yetkili
Admin

İle ilgili
Lucrezia
Selam dostlar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Gianmarco STYI'nın seçimi hakkındaki yorumuyla ilgili şaşkınlık ifadesi bulunamadı. Ancak, Gianmarco Francesca ile ilgili bir hikaye şu şekilde özetlenebilir
Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Uluhan' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için TSD Yazılım Forumu'ndaki ilgili
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Uluhan

SanatAsigi

Administrator
Yetkili
Admin

İle ilgili
Lucrezia
Selam yorum yapanlara

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @JacksonduS

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Elif' Alıntı:
Merhaba Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @JacksonduS Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Gianmarco, Francesca'yı havaalanında yakalamaya karar verir
Kısa bir not bırakayım @Elif, ekonomik etkisi de çok konuşuluyor

Cansu

New member

İle ilgili
Lucrezia
Selam katılımcılar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @JacksonduS

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

GizliGüc' Alıntı:
Selam dostlar Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Gianmarco STYI'nın seçimi hakkındaki yorumuyla ilgili şaşkınlık ifadesi
Katılmak zorundayım diyemem @GizliGüc, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Aylin

New member

İle ilgili
Lucrezia
Selam sevgili forum

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

GizliGüc' Alıntı:
Selam dostlar Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Gianmarco STYI'nın seçimi hakkındaki yorumuyla ilgili şaşkınlık ifadesi
Bazı detaylar tartışmalı olsa da @GizliGüc, genel gidişat bu yönde gibi

AliDayı

New member

İle ilgili
Lucrezia
Selam millet

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Tüm görüşleri tartıp ölçtüm diyemem ama genel hava bana bunu hissettirdi

SanatAsigi' Alıntı:
Selam yorum yapanlara Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @JacksonduS Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :) Kısa bir
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @SanatAsigi, bence gri alan daha geniş

Aylin' Alıntı:
Selam sevgili forum Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar Bazı detaylar tartışmalı olsa da @GizliGüc
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Aylin

Cansu' Alıntı:
Selam katılımcılar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @JacksonduS Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın Katılmak
Bu yorumun beni ikna etmedi @Cansu, bazı noktalar tamamen eksik kalmış