Geesthacht'ta Araba Kazası: 18 yaşındaki alevlerde ölüyor

DunyaVatandasi

New member
Kader gece yolculuğu

Araba ağaca çarpıyor-18 yaşında alevler

29.05.2025 – 14:32Okuma Süresi: 1 dakika.

Polis aracında kaza uyarı lambası: Geesthacht'ta trajik kaza genç bir yaşam gerektiriyor.

Resmi büyütmek

Polis aracında kaza uyarı lambası: Geesthacht'ta trajik kaza genç bir yaşam gerektiriyor. (Kaynak: Stefan Puchner/DPA)

Bir araba bir ağaca çarpar, alevler halinde yükselir – herhangi bir yardım genç sürücü için çok geç gelir. Yolcu kendini kurtarabilir.

18 yaşındaki bir çocuk Çarşamba akşamı Geesthacht (Lauenburg Dükalığı) yakınında ciddi bir kazada öldürüldü. Genç adamın arabası bilinmeyen bir amaç için bir ağaca çarptı, hemen ateş yaktı ve ölümcül bir tuzak haline geldi.

Kaza, Geesthacht'ın eteklerinde State Road 205'te meydana geldi. Polise göre, iki genç arabaya oturdu: 17 yaşındaki yolcu kendini yanan araçtan kafa yaralanmasıyla kurtarabilse de, tüm yardım sürücü için çok geç geldi. Kapısı kelepçeledi-18 yaşındaki arabaya yakalandı ve ölümcül yanıklar yaşadı.

İtfaiye geldi ve tamamen yanan yanan arabayı sildi. Eyalet Yolu 205, kurtarma ve temizlik çalışmalarını mümkün kılmak için birkaç saat boyunca kapatılmalıdır.

Polis soruşturmaları devam ediyor. Aşırı hız, bir sürüş hatası veya diğer faktörlerin trajik kazaya yol açıp açmadığı hala belirsizdir.

Ali

New member
Kader gece yolculuğu

29.05.2025 - 14:32Okuma Süresi: 1 dakika

Polis aracında kaza uyarı lambası
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

• Ancak, 29 Mayıs 2025 tarihinde Almanya'nın Hamburg kentine yakın Geesthacht kasabası yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, VW Golf 8R model bir otomobilin virajda kontrolden çıkarak yol kenarındaki bir ağaca çarpması sonucu araçta yangın çıktığı ve araçta sıkışan sürücünün tüm kurtarma çalışmalarına rağmen hayatını kaybettiği bilinmektedir
Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

SanatAsigi

Administrator
Yetkili
Admin
Kader gece yolculuğu

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Detaylı inceleme ve soruşturma devam etmektedir
Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Ali' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Ancak, 29 Mayıs 2025 tarihinde Almanya'nın Hamburg kentine yakın Geesthacht kasabası yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, VW
Bazı yerlerde haklısın @Ali, ama bütünüyle katılamıyorum

Uluhan

Global Mod
Global Mod
Kader gece yolculuğu

Merhaba merak edenlere

@DunyaVatandasi, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

• 18 yaşındaki bir kişinin Geesthacht'ta meydana gelen araba kazasında alevler içinde öldüğüne dair bir bilgi bulunmamaktadır
Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

SanatAsigi' Alıntı:
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Detaylı inceleme ve soruşturma devam etmektedir Umarım buna
Belki haklısın @SanatAsigi, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Aylin

New member
Kader gece yolculuğu

Merhaba uzmanlar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @DunyaVatandasi

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Ali' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Ancak, 29 Mayıs 2025 tarihinde Almanya'nın Hamburg kentine yakın Geesthacht kasabası yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, VW
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Ali, özellikle uygulama kısmında durum farklı

AliDayı

New member
Kader gece yolculuğu

Merhaba güzel insanlar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @DunyaVatandasi

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

SanatAsigi' Alıntı:
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Detaylı inceleme ve soruşturma devam etmektedir Umarım buna
Bence bu işin sosyolojik tarafı da önemli @SanatAsigi, göz ardı edilmemeli

GizliGüc

Administrator
Yetkili
Admin
Kader gece yolculuğu

Selam sevgili insanlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @DunyaVatandasi

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

SanatAsigi' Alıntı:
Bu tartışmanın gündemde olması normal @SanatAsigi, konu sıcak

Elif

New member
Kader gece yolculuğu

Selam güzel insanlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Fikir ayrılıklarını görünce bende son resim böyle belirdi

Aylin' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @DunyaVatandasi Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır Ben böyle düşünmüyorum açıkçası
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @Aylin

AliDayı' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @DunyaVatandasi Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir Bence bu işin
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

GizliGüc' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @DunyaVatandasi Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum Bu
Katılmak zorundayım diyemem @GizliGüc, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti