“Farklı bir baba olacağım.” Ignazio Moser, beklenmedik sözler babam Francesco'ya cevap veriyor

JacksonduS

New member
Ignazio Moser, babası Francesco'ya halka açık bir şekilde cevap vermeye karar verdi.

İle ilgili
Daniele Orlandi

Yayınladı 22 Haziran 2025, 19:20

Cevabı Ignazio Moser Son birkaç gün içinde oğlu ve eşi Cecilia Rodriguez'e olan ilgisini söyleyen babası Francesco'nun sözlerine. Gelen toruna herhangi bir atıfta bulunmasa da, bugün bir şaraphane kullanan eski bisikletçi, oğluna dondurucu bir depoya hitap etti ve özellikle profesyonel yoldan lehine olmadığını öne sürdü. Ignazio tarafından üstlenildi.

Corriere Della Sera'da şöyle dedi: “Ignazio yakın zamanda evlendi Cecilia Rodriguez ile, Tüm dedikodu gazetelerinde okurken. Kendi hayatlarını yaparlar. “Ekleyerek:“ Üzgünüm, evet. Ignazio, ailenin tek tarım uzmanıdır, ona her zaman çiftliğin yararlı olacağını söyledim. Ancak çocuklar özgür bırakılmalı “. Son birkaç saat içinde her bakımdan ne bir kopyaya girdi Ignazio Moser tarafından babasına.

Ignazio Moser, ona karşı depolamadan sonra babam Francesco'ya cevap verdi: Cevap

Bu nedenle eski Gieffino, babasının sözlerini alenen kopyalamaya karar verdi: “Bilinmeyen şey her zaman biraz korkuyor. Babam kökenlerine, dünyaya, spora, seçimime çok bağlı karşı akımdı Başlangıçta bunu anlamak için mücadele etti. “Ignazio daha sonra bugün neyle uğraştığını açıkladı ve en azından şimdilik aile işinde çalışmamayı seçtiği için:” Şimdi bir girişimciyim, şirketlerim var, daha azım eğlence dünyası. Birlikte konuştuğumuzda, baba ile sessiz, seçimim artık bir sorun değil. “

Ancak hariç tutmaz Geri dönmenin geleceğinde: “Daha da ileride Trento'da, şirkette işe dönebilirim – o, kuryeye verilen röportajda altını çizdi – şimdi yapmaya devam ettiğim bir şey, Milano'daki müşterileri yönetiyorum, şarap dünyasını seviyorum, kendimi tamamen ayırmadım”. Sonunda, Ekim ayında doğacak olan küçük Clara Isabel hakkında bir düşünce vardı: “Kızımla, duyguları ifade etmek için farklı, daha sevecen bir baba olmak istiyorum. Bu babamda Her zaman biraz engellendi, içinde güzel duygular dünyası var, onları dışarı çıkarmak için mücadele ediyor, ancak zamanla onları deşifre etmeyi öğreniyorsunuz. Gerçekten önemli olan, bize baba olarak veren bin olumlu örnek. Bir dilek? Şimdi panoramadan hoşlanıyor ve biraz yavaşlıyor. “