Erkekler ve Kadınlar, Roberta di Padua, sosyal medyada bir yorumdan sonra öfkeli

JacksonduS

New member
Roberta di Padua Replica, Amalfi'deki doğum günü için kutlamalar sırasında gelen olumsuz mesajlara karar verdi.

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 18 Temmuz 2025, 16:30

Roberta di PaduaEn çok sevilen kahramanlardan biri Erkekler ve kadınlarKendini sosyal ağlarda yeni bir tartışmanın merkezinde buldu. Özellikle kritik ve saldırgan bir yorum okuduktan sonra, bayan öfkesini tutmadı, hayranların ve çevrimiçi kullanıcıların dikkatini hemen çeken sert bir patlama ile yanıt verdi.

Roberta di Padua ve Alessandro Yakınlık: Erkeklerin ve Kadınların Ötesinde Bir Aşk Hikayesi

Roberta di Padua ve Alessandro yakınlığı Erkekler ve kadınlar. İlk zorluklara ve kriz söylentilerine rağmen, onların ilişki Ve kameralardan uzaklaştızamanla konsolidasyon.

Çift, sosyal ağlarda tatildeki çekimler ve günlük yaşamın anları gibi önemli anlar paylaştı ve giderek daha derin bir bağ gösterdi. Son zamanlarda Alessandro, Roberta ve oğlu Alex'e olan sevgisini denizle birlikte anlar paylaşırken, Roberta'nın bulunan sevgiye minnettarlığını dile getirdiğini gösterdi.

Olası bir katılımın seslerine rağmen Temptation Adasıİkisi var bu söylentileri reddetti ilişkilerinin sağlamlığını doğrulamak.

Erkekler ve Kadınlar, Roberta di Padua, sosyal medyada bir yorumdan sonra öfkeli

Roberta di Padua, özellikle hoş olmayan bir yorum yazan sosyal medyada bir kullanıcının manzarasında sona erdi. Her şey eski hanımefendi Erkekler ve kadınlar Onu kutlamak için yayınladı doğum günü.

13 Temmuz'da Roberta doğum gününü oğlu ve erkek arkadaşı Alessandro yakınlığıyla birlikte kutladı. Parti, muhteşem bir atışla ölümsüzleştirilen samimi bir iklimde gerçekleşti teras bir restoran reklamı AmalfiAilenin yaz tatillerini geçirdiği yer.

Birçok hayran ona en iyi dileklerini verdi ve kutlamalara sevgi dolu mesajlarla katıldı, ancak şu şekilde olumsuz yorumlar da vardı: Balkonun yüksek olduğunu görüyorum, bundan yararlanın!kendi adına derhal bir tepki verdi.

“Nasıl beğenmeyebileceğinizi sevebileceğiniz açıktır. Ama bu yıllar önce çözdüğümüz bir şey, kabul ettik, devam ettik ve gülüyoruz.“ Senden hoşlanmıyorum, tatsızsın, sahtesin ”, ama bunu yazın! Ama Arola'ya nasıl geleceğim bunu yapıyor musun? Ne başlıyor? Anlayamadığım şey bu. Ne başlıyor? Peki ya arola yiyor musun? Artık bilmiyorum“.