JacksonduS
New member
Ida Platano hala çok yakın olduğu Gemma Galgani için erkek ve kadınları takip ediyor ve bayan üzerinde beklenmedik bir arka plan ortaya koyuyor.
İle ilgili
Lucrezia Ciotti
Yayınladı 4 Haziran 2025, 18:38
Ida Platano Tutkuyla takip etmeye devam ediyor Erkekler ve kadınlarArtık kahramana rağmen ona çok şey veren program. İlgisi her şeyden önce onun arkadaşına yönelik Gemma GalganiKiminle önemli anları paylaştı. Yakın tarihli bir röportajda Kadın dergisiIda kalbi açtı ve Gemma'yı ilgilendiren beklenmedik bir arka plan ortaya çıkardı ve flört şovunun hayranlarını şaşırttı.
Erkekler ve Kadınlar, Ida Platano'nun bazı çiftler hakkındaki düşüncesi
Eski Tronista hamilelik tarafından hareket ettirildi Asmmaa ve CristianoAyrıca şövalyeyi yeniden değerlendiriyor. Programı ilgiyle takip ederken Ida, henüz ona vuran tahttan bir şövalye bulamadığını itiraf etti. Şimdilik dönüşlerinden birinin hariç tutulması Stüdyoda, onun yerine kariyerine odaklanıyor.
Turin Lady, Arcangelo için güçlü bir duygusal katılım yaşadı, ancak aniden Marina'da kendini ilan etmeyi seçerek ve sonra Cinzia ile, öpücükler ve yoğun anlar arasında tutkulu bir ilişki kurarak hayal kırıklığına uğrattı:
İle ilgili
Lucrezia Ciotti
Yayınladı 4 Haziran 2025, 18:38
Ida Platano Tutkuyla takip etmeye devam ediyor Erkekler ve kadınlarArtık kahramana rağmen ona çok şey veren program. İlgisi her şeyden önce onun arkadaşına yönelik Gemma GalganiKiminle önemli anları paylaştı. Yakın tarihli bir röportajda Kadın dergisiIda kalbi açtı ve Gemma'yı ilgilendiren beklenmedik bir arka plan ortaya çıkardı ve flört şovunun hayranlarını şaşırttı.
Erkekler ve Kadınlar, Ida Platano'nun bazı çiftler hakkındaki düşüncesi
Eski Tronista hamilelik tarafından hareket ettirildi Asmmaa ve CristianoAyrıca şövalyeyi yeniden değerlendiriyor. Programı ilgiyle takip ederken Ida, henüz ona vuran tahttan bir şövalye bulamadığını itiraf etti. Şimdilik dönüşlerinden birinin hariç tutulması Stüdyoda, onun yerine kariyerine odaklanıyor.
Erkekler ve Kadınlar, Ida Platano'nun Gemma Galgani'de vahiy: “Kötü bir şekilde kaldı”“Gianmarco da seçilmediğinde bana çok fazla tasarladıMartina ve Ciro için mutlu olsam bile. Sonra Barbara, aşk bulduğu için mutluyum! Giuseppe'yi gerçekten seviyorum, beni güldürüyor. Çıkışlarında ağlamadım, ama o ve Rosanna güzel bir çift ”.
Turin Lady, Arcangelo için güçlü bir duygusal katılım yaşadı, ancak aniden Marina'da kendini ilan etmeyi seçerek ve sonra Cinzia ile, öpücükler ve yoğun anlar arasında tutkulu bir ilişki kurarak hayal kırıklığına uğrattı:
Arkadaşı Gemma Galgani'yi Arcangelo hakkında uyardıktan sonra, Turin hanımının şövalye ile epilog tarafından ne kadar derinden yaralandığı konusunda uyardı:“Hissettiğimizde arkadaşımıza zaten söylüyorum. Bazen onu azarlıyorum. O zaman elbette, düşüncelerim, bildiğim gibi, Ama ikisi de her zaman kalbi takip edin“.
“Kötü kaldı. Ama devam etmeli ve üstesinden gelmeliazim ve gücü ile. Kesinlikle onunla gerçekten ciddi olacak ve ona hak ettiği aşkı vermeye istekli biri olacak. Arcangelo Başmelek'i hiç sevmedi“.