Erkekler ve Kadınlar, Gianmarco Birlikte Yaşamaya Hazır: Cristina bu konuda ne düşünüyor

JacksonduS

New member
Erkekler ve kadınlardan Gianmarco ve Cristina, esprili yaşam ve projelerle birlikte konuştular. Eski Tronista'nın bir beyanı göze çarpıyor.

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 2 Haziran 2025, 12:43

Seçtikten sonra Erkekler ve kadınlarGianmarco Ve Cristina Witty TV ile yapılan bir röportaj yoluyla ilk kez birbirlerine anlatıyorlar. Günlük yaşamlarına güvenenler ve gelecekteki projelerdeki ilerlemeler arasında çift, özellikle eski Tronista tarafından sürpriz olmadan değil, birlikte bir yol inşa etme arzusunu gösteriyor.

Erkekler ve Kadınlar, Gianmarco ve Cristina: Mükemmel anlayış ve hafiflik anları

Witty TV tarafından röportaj yapılan ikisi çok şey ortaya çıktı United ve Sabis FiiliÇalışmayı terk ettikten sonra yaşanan duyguları coşkuyla ifade eder.

Fiziksel amaçlanan açıdan bile, çift çok fazla anlaşıyor gibi görünüyor. Gianmarco, birlikte ilk gecelerinin çok iyi gittiğini ve genel olarak, şimdiye kadar harcanan tüm gecelerin çok olumlu olduğunu söyledi. İlk akşamlarını birlikte tanımladığı gibi hafiflik anları yoktu: Gianmarco'nun “çok kötü” olarak adlandırdığı Cristina tarafından seçilen bir film gördüler.

“Güven hala en iyisi değildi ve hiçbir yerden çıkıyor, pencereyi açıyor ve yanıma geri koyuyor. 'Boh, sıcak' diye düşündüm. 3 dakika sonra pencereyi kapatıp kapatıyor, sonra bir diğeri tekrar açıyor ve yere yükseliyor. Battaniyeyi yükseltiyor ve hareket etmeye başlıyor. 20 dakika sonra, yaptığını sorduğunu ve beni takip ettiğini söylüyorum. Gerçekten garip … ama her şey yolunda gidiyor, çok iyi“.
Erkekler ve Kadınlar, Gianmarco Birlikte Yaşamaya Hazır: Cristina bu konuda ne düşünüyor

“Cristina'nın benden daha ağır olmasını beklemiyordum. Çalışmanın dışında bir keşifti çünkü ağır olmasına ek olarak, Düşünmediğim bir tatlılığı ve doğallığı var. Ve sonra kıskanç olduğunu bilmiyordum. Bunun yerine da öyle. Ve bunu keşfettim Bu harika bir aşçıdedi eski Tronista.
Seçimden, ikisi Hiç ayrılmadılarBirkaç saat bile değil, eski talipe söyledi. Gianmarco, birlikte çok fazla zaman geçirmeyi beklemediklerini ekledi; Başlangıçta sadece birkaç gün boyunca birlikte olduklarını düşündüler ve sonra bir ara verdiler, ama sonunda başarılı olmadılar.

Cristina'nın hikayesine önemli bir ayrıntı eklendi: Gianmarco'nun onlara sahip olduğunu söyledi birlikte gitme ve yaşama arzusu Birlikte. Ancak Gianmarco, konuyu hatırlamamayı ve hızlı bir şekilde kapatmayı iddia ederek en aza indirdi.