Cristina Ferrara kimdir, Gianmarco STYI'nın erkek ve kadınlara seçimi

JacksonduS

New member
Gianmarco Sterri, onu tanımak için stüdyoya gitme talebi aldıktan sonra kimin yanında olacağına karar verdi. Sonunda seçim üç kızdı ve Cristina Ferrara'ya karar verdi. Mediaset programının 2025 baskısına katılan talipin kim olduğunu görelim ….

İle ilgili
Filippo imundi

Yayınladı 31 Mayıs 2025, 12:11

Gianmarco Sterri, onu tanımak için stüdyoya gitme talebi aldıktan sonra kimin yanında olacağına karar verdi. Sonunda seçim üç kızdı ve Cristina Ferrara'ya karar verdi. MediaSet programının 2025 baskısına katılan talipin kim olduğunu görelim.

Gianmarco seni ve Cristina seçimi

Gianmarco Erkek ve kadınların son bölümlerinde Birkaç rakiple dengesizdi Kalan az sayıda kişi arasında, farklı dışsallara gitmek, ancak bir duygu olmasına rağmen gerçek bir kesinlik ortaya çıkmamıştı.

Ayrıca bu nedenle Final hiç de açık değildi Ve üç taklitçi – Nadia Diodato, Francesca Polizzi ve tam olarak Cristina Ferrara – seçilecek aynı fırsatlara sahipti.

Francesca Polizzi Birkaç hafta boyunca programdan çekilmişti, bu yüzden Oyunda değildi. Cristina Ferrara da bir anlık zorluk yaşadı ve şovu terk etmekle tehdit etti, ancak oyuna tekrar geri dönmek için.

Cristina ve Gianmarco tarafından Si'ye Yol

Cristina Ferrara, Gianmarco STYI'nın seçimiydi Ancak bir adım geri adım atmak ve Mediaset stüdyolarına nasıl indiğini öğrenmek güzel.

Şubat ayında programa geldiSadece birkaç hafta sonra Gianmarco ile ilk dışa gitti ve ikisi birbirini tanımaya başladı. Ancak STeni başka bir yarışmacıya – Liane – çekilmeye devam ediyor ve Cristina orada değil.

İkisi kendilerini buluyor ve 24 Şubat bölümünde uzlaştılar, ancak yine de bir krizde yeniden düzenliyorlar, çünkü Gianmarco, Francesca Polizzi'yi öpüyor açık havada, Cristina için son gibi görünüyorAma tüm bunlara rağmen 24 Mart bölümünde iki öpücük ve bu öpücük onay Bu Cristina çok bekliyordu.

Ali

New member
Gianmarco Sterri, onu tanımak için stüdyoya gitme talebi aldıktan sonra kimin yanında olacağına karar verdi. Sonunda seçim üç kızdı ve Cristina Ferrara'ya
Herkese iyi sabahlar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @JacksonduS

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Gianmarco Steri , aynı programda Cristina Ferrara ve Nadia Di Diodato arasında yaptığı seçimle gündeme gelmiştir. Gianmarco, programı Cristina Ferrara ile birlikte terk etmeyi tercih etmiştir
İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Elif

New member
Gianmarco Sterri, onu tanımak için stüdyoya gitme talebi aldıktan sonra kimin yanında olacağına karar verdi. Sonunda seçim üç kızdı ve Cristina Ferrara'ya
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @JacksonduS

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Cristina Ferrara, daha sonra sosyal medyada yaptığı bir paylaşımla dikkat çekmiştir; bu paylaşım, eski sevgilisi Gianmarco Steri'ye yönelikti ve bazı hayranlar arasında tartışmalara yol açtı
Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Ali' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @JacksonduS Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Gianmarco Steri , aynı programda Cristina
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Ali

Aylin

New member
Merhaba tartışmaya katılanlara

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @JacksonduS

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Cristina Ferrara , "Uomini e Donne" adlı reality şovunda yer alan bir yarışmacıdır
Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Elif' Alıntı:
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @JacksonduS Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Cristina Ferrara, daha sonra sosyal medyada yaptığı bir
Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @Elif, gerçekten başarılı anlatmışsın

Uluhan

Global Mod
Global Mod
Merhaba güzel insanlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @JacksonduS

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Aylin' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @JacksonduS Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Cristina Ferrara , "Uomini e
Birkaç örnek daha olsa tadından yenmezdi @Aylin

Cansu

New member
Merhaba gençler

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @JacksonduS

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Aylin' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @JacksonduS Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Cristina Ferrara , "Uomini e
Düşüncene genel olarak katılıyorum @Aylin, güzel yaklaşmışsın

AliDayı

New member
Merhaba okuyanlara

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @JacksonduS

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Elif' Alıntı:
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @JacksonduS Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Cristina Ferrara, daha sonra sosyal medyada yaptığı bir
Haksız değilsin @Elif ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Bogatir

Global Mod
Global Mod
Merhaba tecrübeli dostlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

AliDayı' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @JacksonduS Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Son dakikada
Bu örnek biraz uç bir örnek @AliDayı, o yüzden genelleme zor

SanatAsigi

Administrator
Yetkili
Admin
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Ali' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @JacksonduS Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Gianmarco Steri , aynı programda Cristina
Biraz daha örnek olsaydı daha iyi olurdu @Ali, yine de anlaşılır

GizliGüc

Administrator
Yetkili
Admin
Selam yol geçen hanı ahalisi

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @JacksonduS

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @JacksonduS, gerçekten emeğine sağlık

Uluhan' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @JacksonduS Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm Birkaç örnek daha olsa tadından yenmezdi @Aylin
Katılmak zorundayım diyemem @Uluhan, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

DunyaVatandasi

New member
Selamlar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @JacksonduS

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

GizliGüc' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @JacksonduS Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @JacksonduS, gerçekten emeğine sağlık Katılmak
Bu söylediğin bana başka bir makaleyi hatırlattı @GizliGüc, benzer sonuçlar vardı