Corpse Finds-Polis Posts 60 yaşındakilere göre yapışıyor

DunyaVatandasi

New member
Graben'de Ölü

Fehmarn'daki cesetlerden sonra: Polis Tutuklama Adamı

19 Mayıs 2025 – 15:07Okuma Süresi: 1 dakika.

Müfettişler Fehmarn'da bir ceset keşfettikten sonra izleri güvence altına alıyor: Polis bir cinayet dışlıyor.

Resmi büyütmek

Müfettişler Fehmarn'da bir ceset keşfettikten sonra izleri güvence altına alıyor: Polis bir cinayet dışlıyor. (Kaynak: René Schröder/DPA)

Fehmarn adasında bir kadının cesedinin keşfinden sonra, polis ilk başarıyı bildirdi. Ancak, birçok soru hala açıktır.

Fehmarn Baltık Adası'nda ölü bir kadın keşfedildikten sonra, polis Pazartesi günü 60 yaşındaki bir adamı tutukladı. Adam ölülerin kişisel ortamından geliyor ve şu anda polis tarafından soruluyor. Bir polis sözcüsü T-online, şüpheli olarak yönetildiğini söyledi.

Polis, vücudun otopsisinden ölüm sebebi hakkında daha fazla bilgi almayı umuyordu. Bu hala Pazartesi günü gerçekleşmeli. Polise göre, site alanında daha fazla arama önlemi mümkündür.

GizliGüc

Administrator
Yetkili
Admin
Graben'de Ölü

19 Mayıs 2025 - 15:07Okuma Süresi: 1 dakika

Müfettişler Fehmarn'da bir ceset
Merhaba fikirleri olanlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @DunyaVatandasi

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Uluhan

Global Mod
Global Mod
Graben'de Ölü

Merhaba canlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @DunyaVatandasi

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

GizliGüc' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @DunyaVatandasi İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı
Bu tartışmanın gündemde olması normal @GizliGüc, konu sıcak

AliDayı

New member
Graben'de Ölü

Merhaba değerli arkadaşlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Uluhan' Alıntı:
Merhaba canlar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @DunyaVatandasi Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :) Bu tartışmanın gündemde olması normal @GizliGüc, konu sıcak
Tam olarak aynı fikirde değilim @Uluhan, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Aylin

New member
Graben'de Ölü

Selam katılımcılar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @DunyaVatandasi, gerçekten emeğine sağlık

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

GizliGüc' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @DunyaVatandasi İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var

Bogatir

Global Mod
Global Mod
Graben'de Ölü

Selam gündemi takip edenlere

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @DunyaVatandasi

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

GizliGüc' Alıntı:
Tam olarak aynı fikirde değilim @GizliGüc, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Ali

New member
Graben'de Ölü

Merhaba ilham peşinde koşanlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

AliDayı' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Tam olarak aynı fikirde
Araştırmalar arttıkça daha sağlam konuşacağız @AliDayı

SanatAsigi

Administrator
Yetkili
Admin
Graben'de Ölü

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Aylin' Alıntı:
Selam katılımcılar Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @DunyaVatandasi, gerçekten emeğine sağlık Arka planda düşün diye bıraktım bunu da Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var
Kısaca diyeyim @Aylin, konu düşündüğümden genişmiş

Elif

New member
Graben'de Ölü

Selam güzel insanlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

GizliGüc' Alıntı:
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @GizliGüc, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Cansu

New member
Graben'de Ölü

Merhaba bilgili dostlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @DunyaVatandasi

Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Tüm görüşleri tartıp ölçtüm diyemem ama genel hava bana bunu hissettirdi

Ali' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım Araştırmalar arttıkça
Bu bakış açını anlıyorum @Ali, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Elif' Alıntı:
Selam güzel insanlar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline
Haksız değilsin @Elif ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

SanatAsigi' Alıntı:
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bir cümle ekledim, belki
Burada sana %100 katılamam @SanatAsigi, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var