Chiara Ferragni ve Giovanni Tronchetti Provera: Resmi Mola

JacksonduS

New member
İniş ve çıkışlardan sonra, etkileyici toksik ilişkileriyle yüzleşir.

İle ilgili
Editoryal personel haberleri.it

Yayınladı 20 Mayıs 2025, 20:00

Resmi Mola

Haberler artık resmi: Chiara Ferragni ve Giovanni Tronchetti Provera arasındaki aşk hikayesi sona erdi. Ailesinden bir dizi belirsizlik ve muhalefet sesinden sonra, çift kesin olarak ayrılmaya karar verdi. Söylentileri doğrulamak için, karısı Nicole Mollhausen'in sevgisi bulduğu Paparazzi Tronchetti Provera'nın haftalık “Chi” idi.

Chiara'nın toksik ilişkileri

Bu arada Chiara Ferragni, kız kardeşi Valentina tarafından yürütülen bir podcast'te aşk deneyimlerini paylaştı. Röportaj sırasında, influencer toksik ilişkilerden ve güçlü ve başarılı bir ortak istediklerini söyleyerek yolunu kıskanmış olan erkeklerden bahsetti. “Bir kadının onlardan daha güçlü olabileceğini kabul etmeyen erkekler var,” dedi ve daha aşağı hissetmek için baskı geçirdiğini açıkladı.

Tronchetti Provera'nın karısıyla geri dönüşü

Giovanni Tronchetti Provera, ayrılıktan sonra, karısı ile üç çocuğunun annesi ile alevi yeniden canlandırdı. Paparazzi, çift için normale dönmenin net bir işareti olan Portofino'da romantik efüzyonlar alışverişinde bulunurken onları ölümsüzleştirdi. Bu gelişme, ayrımın sadece bir yıl önce gerçekleştiği düşünüldüğünde çok şaşırdı.

Dedikodu ağırlığı

Chiara ayrıca, kişisel olaylarının sürekli medyaya maruz kalmasıyla “travmatize olduğunu” iddia ederek dedikodulara karşı rahatsızlığını dile getirdi. Özel hayatı, bir zamanlar merak ve sohbet konusu, getirilmesi zor bir yük haline geldi. “Artık eskisi gibi eğlenceli değil,” diye yorumladı, konuşmanın bir kişinin hayatını nasıl etkileyebileceğini yansıtıyor.

Nihai Yansımalar

Giovanni ile olan ilişkisinin sona ermesi için hayal kırıklığına rağmen, Chiara Ferragni kalkma gücüne sahip olduğunu kanıtlıyor. Ailenin ve hayranların desteğiyle, etkileyicinin de bu zor aşamanın üstesinden gelebileceği muhtemeldir. Dayanıklılığı ve kişisel zorluklarla karşılaşma yeteneği, birçok kişiye ilham vermeye devam ederken, dedikodu halka açık figürü etrafında dolaşmaya devam edecek.

Cansu

New member
İniş ve çıkışlardan sonra, etkileyici toksik ilişkileriyle yüzleşir

İle ilgili

Resmi
Selam sevgili topluluk

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

@JacksonduS anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Elif

New member

İle ilgili

Resmi
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @JacksonduS

@JacksonduS anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Cansu' Alıntı:
Selam sevgili topluluk Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın @JacksonduS anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Belki kafandaki boşluğu
Yine de şunu söyleyeyim @Cansu, konu ciddiye alınmalı

GizliGüc

Administrator
Yetkili
Admin

İle ilgili

Resmi
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @JacksonduS

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Cansu' Alıntı:
Selam sevgili topluluk Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın @JacksonduS anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Belki kafandaki boşluğu
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Cansu, bunu söylemeliyim

Uluhan

Global Mod
Global Mod

İle ilgili

Resmi
Selam heyecan arayanlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @JacksonduS

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Elif' Alıntı:
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @JacksonduS @JacksonduS anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor Yine
Burada farklı düşünmek zorundayım @Elif, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı

DunyaVatandasi

New member

İle ilgili

Resmi
Merhaba arkadaşlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @JacksonduS

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Uluhan' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @JacksonduS Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Burada farklı düşünmek zorundayım @Elif, çünkü kendi
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Uluhan, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Aylin

New member

İle ilgili

Resmi
Selam yorum yapanlara

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Bütün paylaşımları okuyunca kafamda şekillenen düşünce bu oldu

DunyaVatandasi' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @JacksonduS Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala Sert olacak ama bu yorum
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @DunyaVatandasi

GizliGüc' Alıntı:
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @JacksonduS @JacksonduS anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Son
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @GizliGüc, fakat ben aynı fikirde değilim

Uluhan' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @JacksonduS Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Burada farklı
Dürüst olayım @Uluhan, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi