Carlo Conti ve Sanremo Festivali 2024: Haber ve Arka Plan

JacksonduS

New member
Toskan şefi Sanremo 2024 festivali için beklentileri ve haberleri hakkında konuşuyor.

İle ilgili 
Editoryal personel haberleri.it 
Yayınladı 3 Şubat 2025, 12:45

Sanremo Festivali: Beklenen Bir Etkinlik

Sanremo Festivali, İtalyan müzik yılının en çok beklenen anlarından birini temsil ediyor. Her baskı BT beklentileri, tartışmalar ve sürprizler getirir. Bu yıl, iyi bilinen bir Toskan şefi olan Carlo Conti, Ariston sahnesini tekrar izlemeye hazırlanıyor ve ona bir yenilik nefesi ve yenilenmiş bir yaklaşım getiriyor. Alessandro Cattelan ile yakın zamanda yapılan bir podcast'te Conti, festival için yansımalarını ve niyetlerini paylaştı ve halkın algısını değiştirebilecek ilginç detaylar ortaya koydu.

Conti'nin eleştirileri ve haberleri

Konuşma sırasında Conti, özellikle Amadeus'un geçmiş seçimleriyle ilgili olarak bazı oklar başlatmaktan çekinmedi. Önceki baskılarla belirli bir sürekliliği sürdürürken, özellikle geçmişte “tamamen başarılı olmayan” tanımladığı monologlarla ilgili önemli değişiklikler yapmayı planladığını vurguladı. “Her zaman festivalimi yapıyorum ve bu yıl küçük varyasyonlar yaptım,” dedi, formatı yenileme ve halkın dikkatini yüksek tutma isteğini vurguladı.

Federez ve Tony Effe arasındaki dağılım

Conti tarafından ele alınan bir diğer sıcak tema Federez ve Tony Effe arasındaki dağılımdı. Şef, hikayeyi ilgiyle takip ettiğini ve festival sırasında durumla yüzleşmeye hazır olduğunu açıkladı. Festivali sadece müzikal bir etkinlik değil, aynı zamanda eğlence ve sosyal tartışma anı yapmak istediğini gösteren, “Her zaman yeni tartışma unsurları vermek için çeşitli ortak iletkenler tuttum” dedi.

Bir Serenity ve Eğlence Festivali

Tartışmalara ve zorluklara rağmen, Festivalin deneyimini Serenity ile yaşadığını yineledi. Onun için Sanremo iş ve eğlence için bir fırsat, İtalyan müziğinin parlayabileceği ve kendini tanıtabileceği bir zaman. Olumlu vizyonu bulaşıcıdır ve sanatçılar ve iletkenler arasındaki gerilimlerin gündemde olduğu geçmiş baskılara kıyasla elbette bir değişikliği temsil edebilir. Yeni bir yaklaşım ve açık bir zihniyetle Conti, halka unutulmaz bir festival vermeye hazırlanıyor.