“Boş zamanları özledim”

JacksonduS

New member
Chiara Nasti, internette bir kargaşaya neden olan bir anne olarak hayatı hakkında birkaç cümle söyledi.

İle ilgili Alice Kupası Yayınlanan 2 Mart 2023

Chiara Nasti, hayranlara küçük Thiago’nun annesi olarak hayatının arka planını anlattı ve tartışma yaratmayı amaçlayan bazı cümleler söyledi.

Chiara Nasti ve bir anne olarak hayat

Birkaç aydır küçük Thiago’nun annesi olan Chiara Nasti, sosyal medyada son birkaç saat içinde kendisi ile ilgili söylediği bazı cümleler nedeniyle fırtınanın ortasında kaldı. analık. Etkileyici, onunla kişisel olarak ilgilenmek istediğini gizlemedi. oğul ve zamanının neredeyse her anını onunla geçirmek. Buna rağmen Nasti, ailesinin ve evini temizleyenlerin yardımına güvenebildi, üstelik kendine bakmaktan ve kendini fiziksel aktiviteye adamaktan asla vazgeçmedi. Soru açıkça bir gürültü ve birçoğu onu ikiyüzlülükle suçladı.

Etkileyici, oğlu Thiago’ya ithaf edilen bir mesajda şunları yazdı: “Hayatımı kökten değiştirdin, bazen kendimi daha önceki hayatımı düşünürken buluyorum.. Tüm o boş zamanları ve gönülsüzlüğü özlüyorum, biliyor musun? Ama aynı zamanda sana bakıyorum ve yapabileceğim daha güzel bir şey olmadığını düşünüyorum, seni izlemek beni mutlu ediyor ve tatmin ediyor. Mutluluğum artık sana bağlı. Uyanıp bana o kocaman gülümsemeyle baktığında kalbim yerinden çıkacak, istediğim her şey sensin.”

Çok fazla pesto Chiara Nasti erkek arkadaşıyla evlenecek Mattia Zaccagni ve çoğu çifti gelecekte neler beklediğini merak ediyor.