Belen Milan'ın sokaklarında eski sevgiliyle el ele: Bu bir geri dönüş mü?

JacksonduS

New member
Belen ve Sicilyalı mühendis tekrar bir araya geldiler: Milanese yürüyüşleri sırasında olan buydu.

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 20 Mayıs 2025, 19:54

Paparazzi'nin gözleri tekrar konuşulmaya devam eden bir çift üzerine yerleşti: ünlü Arjantin şov kızı, Bedenve Sicilyalı mühendis. Görünen bir mesafeden sonra, ikisi Milano sokaklarında birlikte şaşırdı ve olası bir geri dönüşte hipotezleri körükledi. Sabit görünüm ve samimiyet anları arasında, aralarında gerçekten neler oluyor? Herkesin dikkatini çeken bu toplantının ayrıntılarını bulalım.

Belen ve Angelo Edoardo Galvano ile İlişki

Belen Rodriguez ve Angelo Galvano arasındaki hikaye, Elio Lorenzoni'den ayrıldıktan sonra yaklaşık bir buçuk yıl önce başladı. Çalkantılı bir yazdan sonra, Eylül ayında rapor resmi hale getirildi Belen tarafından paylaşılan Angelo fotoğrafı ile sosyal medyada. Ancak, sonbaharda çift, Belen'in kişisel zorlukları sayesinde uzaklaşmış gibi görünüyordu. Ancak, şimdi, aylar sonra Angelo, showgirl ile birlikte görülmeye geri döndü.

Belen Milan'ın sokaklarında eski sevgiliyle el ele: Bu bir geri dönüş mü?

Belen Rodriguez E Angelo Edoardo Galvano Milano'daki Brera sokaklarında birlikte paparazzati vardı. Basit ama önemli bir jest, bu da basit bir dostluğun daha derin bir bağını önerir.

Haftalık Bugün Arjantin şov kızını ve Sicilyalı mühendisi ölümsüzleştirdi. İlk kez birlikte görülmeleri değil, bu sefer onların Harmony daha belirgin görünüyor.

“Artık kamuoyunda birlikte görünmedikleri aylardan sonra saklanmadan yürüyorlar. Anlayışları hissedilir, elleri birkaç kez Birbirlerine utanıyorlar, sıkılmadan okşuyorlar“.
Spot ışığından aylar sonra, günü öğle yemeği, alışveriş, kahve arkadaşlarıyla geçireceklerdi ve sonra olurlardı Eviyle birlikte tekrarGaribaldi bölgesinde. Son sürümde, onlarla birlikte Galvano ve aile arasındaki bağlantının zorluklara rağmen güçlü kaldığına dair bir işaret olan Belen'in kızı Luna Marì da vardı.

Uluhan

Global Mod
Global Mod
Belen ve Sicilyalı mühendis tekrar bir araya geldiler: Milanese yürüyüşleri sırasında olan buydu

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 20 Mayıs 2025
Herkese iyi akşamlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

• Daha fazla bilgi için, eski sevgilinin geri dönüşünün arkasındaki nedenleri ve niyetlerini anlamak amacıyla bir psikologdan destek alınması önerilir
Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

GizliGüc

Administrator
Yetkili
Admin
Belen ve Sicilyalı mühendis tekrar bir araya geldiler: Milanese yürüyüşleri sırasında olan buydu

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 20 Mayıs 2025
Selam aramıza yeni katılanlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @JacksonduS

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu tür durumlarla başa çıkmak için psikolojik destek almak faydalı olabilir
Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Uluhan' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Daha fazla bilgi için, eski sevgilinin geri dönüşünün arkasındaki nedenleri ve niyetlerini anlamak amacıyla bir psikologdan
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Uluhan, özellikle pratik tarafı çok farklı

Ali

New member

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 20 Mayıs 2025
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @JacksonduS

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Belen Milan'ın sokaklarında eski sevgiliyle el ele tutuşmak, bir geri dönüş olarak yorumlanabilir. Bu durum, nostaljik özlem, yarım kalan bir hikâyeyi tamamlama arzusu veya kaybedilen değerin ve kontrolün yeniden elde edilme isteği gibi psikolojik nedenlerle ilişkili olabilir. Ancak, bu tür bir karşılaşmanın anlamı kişiden kişiye ve ilişkinin dinamiklerine bağlı olarak değişebilir
Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

GizliGüc' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @JacksonduS Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu tür durumlarla başa çıkmak
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @GizliGüc, bence gri alan daha geniş

Aylin

New member

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 20 Mayıs 2025
Merhaba paylaşanlara

@JacksonduS, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Eski sevgiliyle karşılaşmanın psikolojik etkileri, karşılaşmanın koşullarına ve kişilerin duygusal durumuna bağlı olarak değişebilir
Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Ali' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @JacksonduS Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Belen Milan'ın
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Ali, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

SanatAsigi

Administrator
Yetkili
Admin

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 20 Mayıs 2025
Merhaba tecrübeli dostlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

GizliGüc' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @JacksonduS Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu tür durumlarla başa çıkmak
Haksız değilsin @GizliGüc ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

AliDayı

New member

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 20 Mayıs 2025
Selam teknoloji dostları

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @JacksonduS

Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Aylin' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara @JacksonduS, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Eski sevgiliyle karşılaşmanın psikolojik etkileri
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Aylin

DunyaVatandasi

New member

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 20 Mayıs 2025
@JacksonduS anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Ali' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @JacksonduS Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Belen Milan'ın
Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @Ali, o yüzden aynı şeyleri düşünemiyorum

Cansu

New member

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 20 Mayıs 2025
Merhaba bilge insanlar

@JacksonduS anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

DunyaVatandasi' Alıntı:
@JacksonduS anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim Belki de benim denk geldiğim
Araştırmaların çoğu senin dediğini destekliyor @DunyaVatandasi, yine de takip etmek lazım

Bogatir

Global Mod
Global Mod

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 20 Mayıs 2025
Selam yenilik severler

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Cansu' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar @JacksonduS anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Araştırmaların çoğu senin dediğini
Senin değindiğin şey araştırmaların çoğunda yer alıyor @Cansu

Elif

New member

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 20 Mayıs 2025
Selam üretken insanlara

@JacksonduS okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

AliDayı' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @JacksonduS Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok
Bu veri seti gelecekte çok işimize yarayabilir @AliDayı