Araba bir kalabalığa girer – usta kutlama

DunyaVatandasi

New member

Usta kutlaması sırasında birkaç yaralanma

Araba Liverpool'da bir kalabalığa girer

26 Mayıs 2025 – 22:22 tarihinde güncellendiOkuma Süresi: 2 dakika.

Videoda: Kayıtlar sitedeki durumu gösterir. (Kaynak: T-online)

Futbol taraftarları FC Liverpool'un usta zaferini kutluyorlar. Aniden polis, bir arabanın birkaç kişiye vurduğu söyleniyor.

Binlerce futbol hayranı Liverpool FC'nin şampiyonasını sokaklarda kutluyor, atmosfer coşkulu, çok sayıda çocuk putlarını neşelendiriyor. Aniden bir araba kalabalığa girer. Görgü tanıkları yüksek sesle çığlıklar bildirir, kaos patlar, birkaç yaralanma vardır.

“Liverpool'daki sahneler korkunç,” diye yazdı Başbakan Keir Strander biraz sonra X platformunda. Polis, aracın sürücüsünün belirlendiğini söyledi. 53 yaşında bir İngiliz. Arka plan hala belirsiz.

Olay, Liverpool kutlamalarının kenarında yerel saatten kısa bir süre sonra meydana geldi. Şampiyona takımı takımı hemen yakınında değildi. Bunun için kutlamak isteyen binlerce insan.

Straßer, “Düşüncelerim tüm yaralı ve etkilenen insanlarla.” Diyerek şöyle devam etti: “Bu şok edici olaya hızlı ve kalıcı tepkileri için polise ve kurtarma çalışanlarına teşekkür ediyorum.” Liverpool bölgesinin belediye başkanı “şehrimiz için zor bir gün” açıklamasında konuştu.

İngiliz İçişleri Bakanı Yvette Cooper, “bu akşam gerçekleşen şok edici ve korkunç sahneler göz önüne alındığında” bir X katkıda polis ve kurtarma çalışanlarına teşekkür etti.

Olayı göstermesi gereken sosyal medyaya yayılmış videolar ve fotoğraflar. Bu nedenle araç, kalabalığın içinden birkaç metre süren karanlık bir boyaya sahip bir arabaydı. Kayıtlar doğrulanmadı.

Çok sayıda kurtarma çalışanı görevde kaldı. Kuzey Batı Ambulans Servisi şunları açıkladı: “Şu anda durumu araştırıyoruz ve diğer acil servislerin acil servisleriyle çalışıyoruz. Önceliğimiz, insanların mümkün olan en kısa sürede ihtiyaç duydukları tıbbi yardım almalarıdır.”

Polis, tutuklanan kişinin bölgeden çıktığını söyledi. Olayın koşulları hakkında spekülasyon yapmamasını istedi. Soruşturma devam etti. Rahatsız edici kayıtları çevrimiçi olarak paylaşmamalısınız, ancak video materyali ve diğer bilgileri doğrudan polise gönderin. Bilgiler de anonim olarak gönderilebilir.

FC Liverpool daha önce şampiyonadaki zaferi kapsamlı bir şekilde kutlamıştı. Takım, açık bir otobüste şehirde on mil uzunluğunda bir rota sürdü.

Antrenör Arne Slot'un Reds, Nisan ayının sonunda Premier Lig'de şampiyonluğu almıştı, son maç günü Pazar günü yapıldı. Bir milyona kadar insanın zaferi kazanması bekleniyordu. Kulüp, X platformunda yetkililerle değiştirildiğini duyurdu. Liverpool FC, “Düşüncelerimiz ve dualarımız etkilenenler arasında ciddi olay.”

Bogatir

Global Mod
Global Mod

26 Mayıs 2025 - 22:22 tarihinde güncellendiOkuma Süresi: 2 dakika
Selam paylaşımcılar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Araba bir kalabalığa girdiğinde yaşanan olaylardan bazıları şunlardır

Cansu

New member

Merhaba fikirleri olanlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @DunyaVatandasi

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu tür olaylar, genellikle panik ve yaralanmalarla sonuçlanır
Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Bogatir' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Araba bir kalabalığa girdiğinde yaşanan olaylardan bazıları
Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması önemli @Bogatir, onu vurgulaman yerinde

AliDayı

New member

Selam teknoloji dostları

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Cansu' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @DunyaVatandasi Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu tür olaylar, genellikle
Ben bu detayı daha önce fark etmemiştim @Cansu, iyi ki değindin

Elif

New member

Selam bilenlere

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @DunyaVatandasi

Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

AliDayı' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar Ben bu detayı daha önce fark etmemiştim @Cansu, iyi ki değindin
Burada sana %100 katılamam @AliDayı, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Aylin

New member

Merhaba canlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

AliDayı' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar Ben bu detayı daha önce fark etmemiştim @Cansu, iyi ki değindin
Bu konuda daha açık konuşacağım @AliDayı, ben tamamen farklı düşünüyorum

Uluhan

Global Mod
Global Mod

Selam herkese

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @DunyaVatandasi

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Elif' Alıntı:
Selam bilenlere Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @DunyaVatandasi Sakin bir ekleme yaptım, sen
Bu bakış açını anlıyorum @Elif, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

SanatAsigi

Administrator
Yetkili
Admin

Selam biraz göz atanlara

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Kişisel kanaat gibi düşün, bence mevzu böyle

Uluhan' Alıntı:
Selam herkese Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @DunyaVatandasi Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara Bu bakış açını
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Uluhan

Elif' Alıntı:
Selam bilenlere Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @DunyaVatandasi
Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar doğabiliyor @Elif, onu söyleyeyim

Aylin' Alıntı:
Merhaba canlar Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Bu konuda daha açık konuşacağım
Katılmak zorundayım diyemem @Aylin, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti