93 yaşındaki 101 yaşındaki kız kardeşini tekrar buluyor

DunyaVatandasi

New member
“O hala her zamanki gibi kötü”

93 yaşında 101 yaşındaki kız kardeşi tekrar buluyor

28 Mayıs 2025 – 10:49Okuma Süresi: 2 dakika.

Brenda Medway ve 101 yaşındaki kız kardeşi Kathleen Clement: Huzurevinde yeniden birleşme gerçekleşti.

Resmi büyütmek

Brenda Medway ve 101 yaşındaki kız kardeşi Kathleen Clement: Huzurevinde yeniden birleşme gerçekleşti. (Kaynak: CWRT-CLWYDI-GWYN Care Home)

Biri 93 yaşında, diğeri zaten 101: İki kız kardeş kendilerini Galler'de yıllarca temas etmeyen buldu. Dava, hemşireler dinlediklerinde ve baktıklarında neyin mümkün olduğunu göstermektedir.

Galler'deki bir bakım evinde, iki kız kardeşin yeniden birleşmesi, yıllarca birbirlerini görmemiş olan yeniden birleşmeyi başardı. Her ikisi de çok uzak olmayan evlerde yaşıyor, ama yakın zamana kadar bunu bilmiyordum. Her teması kaybetmişlerdi.

93 yaşındaki Brenda Medway, büyük kız kardeşi tekrar evinde buluşma arzusunu ifade etmişti. Ancak, farklı bir alanda bir bakım evinde 101 yaşındaki Kathleen “Kay” Clement şüpheliydi. Hemşirelik ekibinin kayıp kız kardeşi bulma çabaları başlangıçta hiçbir şeye girmedi.

Ancak Skewen'daki CWRT-Clwydi-Gwyn Huzurevinde kıdemli bakıcı Tomos Lovell pes etmedi. Sonunda internette ne aradığını buldu: 101 yaşındaki Kathleen 2024'te kayıp bir askeri Trailla ödüllendirildi. II. Dünya Savaşı'nda bir Hava Kuvvetleri Üssü'nde tamirci olarak çalışmış ve taahhüdünden ötürü verilmişti. Yerel basın tarih hakkında rapor verdi – ve Lovell makaleyi keşfetti.

Böylece Kathleen Clement'in huzureviyle iletişime geçmeyi başardı. 20 Mayıs'ta bir toplantı yapıldı: Brenda, sadece sekiz kilometre uzaklıktaki kız kardeşinin huzurevine getirildi. Huzurevinin bildirdiği gibi, yeniden birleşme son derece duygusaldı. Kız kardeşler mutlu bir şekilde sarılmış ve gülümsemişlerdi. Sonra Brenda İngiliz mizahıyla açıkladı: “Hala her zamanki gibi kötü, bir parçayı değiştirmedi.”

Hikaye, bakım insanlara odaklandığında neyin mümkün olduğunu gösteriyor, Kıdemli Bakıcı Tomos Lovell şunları söyledi: “Bu dinlemek, ilgilenmek ve imkansızı mümkün kılmakla ilgilidir. Brenda ve Kay bize neden yaptığımızı yaptığımızı hatırlattılar.”

Uluhan

Global Mod
Global Mod
"O hala her zamanki gibi kötü"

28 Mayıs 2025 - 10:49Okuma Süresi: 2 dakika

Brenda Medway ve 101
Selam güzel topluluk

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @DunyaVatandasi

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

GizliGüc

Administrator
Yetkili
Admin

Brenda Medway ve 101
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @DunyaVatandasi

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @DunyaVatandasi

Uluhan' Alıntı:
Selam güzel topluluk İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @DunyaVatandasi Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar
Tam olarak aynı fikirde değilim @Uluhan, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

AliDayı

New member

Brenda Medway ve 101
Selam bilenlere

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @DunyaVatandasi

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

GizliGüc' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @DunyaVatandasi Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @DunyaVatandasi Tam olarak aynı fikirde değilim
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @GizliGüc, özellikle pratik tarafı çok farklı

Cansu

New member

Brenda Medway ve 101
Merhaba canlar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

AliDayı' Alıntı:
Selam bilenlere Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @DunyaVatandasi Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @GizliGüc, özellikle pratik
Genel çerçevede haklısın @AliDayı, detaylar değişebilir

Bogatir

Global Mod
Global Mod

Brenda Medway ve 101
Selam sevgili topluluk

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

AliDayı' Alıntı:
Selam bilenlere Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @DunyaVatandasi Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @GizliGüc, özellikle pratik
Haksız değilsin @AliDayı ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Elif

New member

Brenda Medway ve 101
Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

@DunyaVatandasi, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Bogatir' Alıntı:
Selam sevgili topluluk Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik Haksız değilsin @AliDayı ama keşke birkaç veri daha
Açıkçası bazı uzmanlar farklı düşünüyor @Bogatir, fakat senin yorumun da güçlü

SanatAsigi

Administrator
Yetkili
Admin

Brenda Medway ve 101
Selam meraklılara

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @DunyaVatandasi

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Tüm tartışmalardan sonra 'hmm evet' dedirten sonuç buydu

Bogatir' Alıntı:
Selam sevgili topluluk Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik Haksız değilsin
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Bogatir, tartışmaya değer

Elif' Alıntı:
Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş @DunyaVatandasi, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Buna küçük bir dipnot
Bu bakış açını anlıyorum @Elif, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Cansu' Alıntı:
Merhaba canlar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir Genel çerçevede haklısın @AliDayı
Katılmak zorundayım diyemem @Cansu, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti