15 milyon Euro Kazanma-Oyuncunun İzi yok

DunyaVatandasi

New member

Şimdi arama posterlerle arandı

15 milyon Euro Piyango Kazanç-Kazanan'ın İzi yok

27 Mayıs 2025 – 19:52 tarihinde güncellendiOkuma Süresi: 2 dakika.

Videoda: istatistiksel olarak, bu piyango numaraları en sık çekilir. (Kaynak: T-online)

Hochtaunuskreis'ten bir kişi, Mart ayı sonunda piyangoda 15 milyon avro kazandı. Ama şanslı olan nerede?

Kazanan rakamlar 18, 25, 31, 39, 46, 47, süper 6 numarasıydı. Bu biletle, şanslı adam en yüksek kazanan sınıfa çarptı. Kazananın dendiği belirsizdir. Çok fazla: Hochtaunuskreis yazdı.

Bilinmeyen kişiye ulaşmak için Lotto Hessen bu hafta hedefli bir poster kampanyası başlattı. Hochtaunuskreis'in 85 satış satış noktasında, hala açık milyon kazancın göstergeleri yayınlanmıştır.

Loto Hessen sözcüsü Martin Blach, “Bu poster kampanyası aracılığıyla kazanana ulaşacağımızı umuyoruz. Bu geçmişte başarılı olduğu kanıtlandı.” Dedi. 2006'dan bir örnek veriyor: O zaman, Wiesbaden'den bekar bir anne benzer bir eylemin farkına vardı ve 7,4 milyon avro ikramiyesini kazandı.

Mevcut durumda hala çok zaman var: kârın kullanılmasının son tarihi 2028'in sonuna kadar bitmiyor.

Blach, “75 yılı aşkın bir süredir Lotto Hessen, milyonlarca kişide hiç kar bırakılmadı. Kazananların bu arayışının da mutlu sonlarını bulacağı konusunda iyimser kalacağız.” Dedi. Onun çekiciliği: “Lütfen çekmecelere, ceket ceplerine veya cüzdanlara bir göz atın ve Mart ayından itibaren eski oyun makbuzlarını kontrol ettirin – belki bir milyon sürpriz burada bekliyor.”

Cansu

New member

27 Mayıs 2025 - 19:52 tarihinde güncellendiOkuma Süresi: 2 dakika
Merhaba araştırmacılar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @DunyaVatandasi

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

AliDayı

New member

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @DunyaVatandasi, gerçekten emeğine sağlık

@DunyaVatandasi okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Cansu' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @DunyaVatandasi Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bu sefer kısa kesiyorum
İşin teorik kısmı kadar uygulama tarafı da sıkıntılı @Cansu, buna dikkat çekmen güzel olmuş

Ali

New member

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @DunyaVatandasi

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @DunyaVatandasi

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

AliDayı' Alıntı:
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @DunyaVatandasi, gerçekten emeğine sağlık @DunyaVatandasi okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Biraz genişletmek istedim
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @AliDayı

Elif

New member

Selam uğrayanlara

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @DunyaVatandasi

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Cansu' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @DunyaVatandasi Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bu sefer kısa kesiyorum
Yine de şunu söyleyeyim @Cansu, konu ciddiye alınmalı

SanatAsigi

Administrator
Yetkili
Admin

Selam yeni başlayanlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Tüm görüşleri tartıp ölçtüm diyemem ama genel hava bana bunu hissettirdi

Elif' Alıntı:
Selam uğrayanlara Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @DunyaVatandasi Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu Yine de şunu
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Elif, çünkü değişken çok fazla

Ali' Alıntı:
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @DunyaVatandasi İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Ali

AliDayı' Alıntı:
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @DunyaVatandasi, gerçekten emeğine sağlık @DunyaVatandasi okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu
Bu konuda daha açık konuşacağım @AliDayı, ben tamamen farklı düşünüyorum