YKS sonuçları belirtildi, toplumsal medya yıkıldı!

AliDayı

New member
YKS sonuçları belirtildi, toplumsal medya yıkıldı! Milyonlarca öğrencinin akademik mesleğini çizen üniversite imtihanı YKS 2021, Haziran’ın son hafta sonunda gerçekleşti. TYT (Temel Yeterlilik Testi) ile başlayan heyecan, bugün yapılan AYT (Alan Yeterlilik Testi) ve YDT (Yabancı Lisan Testi) ile bitmiş oldu. Bu sürecin sonunda ise YKS 2021 sonuçları da muhakkak oldu. Öğrenciler ise sonuçlara reaksiyonlarını toplumsal medyadan verdi.

YKS, sonuçları belirtildiktan daha sonra Twitter’da gündem oldu

Üniversite imtihanına giren öğrencilerin heyecanlı bekleyişleri bitmiş oldu. YKS’ye giren adayların neticelerina sonuc.osym.gov.tr üzerinden ulaşabiliyor. sonuçlarını öğrenene öğrenciler ise toplumsal medyaya akın etti. Üniversite adayları, yansılarını toplumsal medyadan lisana getirdi.

YKS 2021 sonuçları kimi adayları keyifli ederken, kimi adayların da üzülmesine yol açtı. Fakat Twitter’daki paylaşımlar, yüklü olarak esprili oldu. Sizler için toplumsal medyada öne çıkan kimi paylaşımları derledik.

YKS sonuçları açıklandı. Mezuna kalan arkadaşlarımla aynı dershanede karşılaşıyorumdur. #yks2021 #yks21 pic.twitter.com/M1Q4TWakKD

— emre flintstone (@flntstnemre) July 28, 2021

5K 5K 5K 5K BASARMISIM DOKTOR OLUYORUM DOKTORRRR
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
#yks2021 pic.twitter.com/7l3K4uzqdU

— ??????? (@HarleyinPudingi) July 28, 2021

-Ne oldu sonuç
+ne olmuş sonuç
-ben sana soruyorum
+asıl ben sana soruyorum#yks2021 pic.twitter.com/VgEkQTaqSn

— Gizem (@gizemderlerbana) July 28, 2021

Arkadaşlar ben bir şey yaptım#yks2021 pic.twitter.com/LOex7SKqRr

— Ceren (@CerenGungor775) July 28, 2021

bakalım hangi üniversiteler beni kaybetmiş / hepsi #yks2021 pic.twitter.com/YAQ5Gi6TLh

— Özcan (@ozcankotann) July 28, 2021

atılan tweetlere gülüyorsundur ama sen de mezuna kalmışsındır #yks2021 pic.twitter.com/ZbN3agS8Jl

— ⓜⓤⓢⓣⓐⓕⓐ¹⁹⁰⁷ (@xmustafa77) July 28, 2021

fatih sultan mehmet görse gemileri karadan yürütmekten vaz geçerdi #yks2021 #yks21 pic.twitter.com/LNDnLnQ9rM

— Alican (@Alicancapan5) July 28, 2021

Sınav sonucuma bakiyorum #yks2021 pic.twitter.com/FvW2J5xS57

— ?????? (@imgurkay) July 28, 2021