“Yıllar önce kapatırdım”

JacksonduS

New member
Gf’nin ilk baskısının tarihi galibi Cristina Plevani, realite şovu için sert eleştiriler aldı.

İle ilgili Valentina Mericio Yayınlanan 20 Ağustos 2023

Cristina Plevani, Big Brother’ın ilk tarihi kazananıydı ve belki de realite tv tarihinin en sevilen yarışmacıları arasında yer alıyor.. Zaferden 23 yıl sonra Plevani, realite şovunu bu formatta neyin yanlış olduğunu açıklayarak sert bir şekilde eleştirdi, öyle ki, programda Radio Radio’ya verdiği bir röportajda “Bir daha olmayacak”, belirsiz bir şekilde ilan etti. O zaten yıllar önce iletime bir son verirdi: “Yayınlamak istiyorsan adını değiştir, çünkü o artık Big Brother değil”, gözlemledi.

Cristina Plevani, Big Brother’a sert saldırı: “Beni yordu”

Gf’nin ilk baskısının galibi şöyle devam etti: bu tür bir programı yayınlamanın amacını görmeyeceğini belirterek: “Ancak, ticari düzeyde hala çok fazla reklam olduğunu ve dolayısıyla şirkete para gittiğini anlıyorum. 23 yıl sonra benden bıktı. kapatırdım. yıllar önce kapatırdım […] Artık ilk baskının kuralları yok: sıcak su yok, sabahları yıkanmak için sadece bir saat, çamaşır makinesi yok, yiyecek kazanmak için haftalık denemeler yoksa pirinçle ya da Büyük Birader’in size sunduğu şeylerle yaşıyordunuz, bazı zorluklar yaşadınız. , dünyadan soyutlandın, kümesimiz, tavuklarımız, taze yumurtalarımız vardı. Sonra haftalık provalarla günlerini geçirme fırsatın da oldu, şimdi iyi olmak için savaşmalısın.”

Alfonso Signorini hakkında: “Sunucu olarak onu sevmiyorum”

Cristina Plevani’nin eleştirileri sadece programın kendisini ilgilendirmedi, aynı zamanda realite şovunun şu anki sunucusu Alfonso Signorini: “Sunucu olarak, gazeteci olarak harika bir profesyonel olarak sevmiyorum ama orkestra şefi olarak sevmiyorum”. Son olarak, neo-köşe yazarı Cesara Buonamici hakkında şunları diledi: “Öncekilerden farklı bir köşe yazarı. Big Brother’ı izlemenizi umuyoruz.”