Yangın söndürme cihazını içeren paket dağıtım merkezinde alevler içinde kaldı

DunyaVatandasi

New member
Olası kundaklama

Yangın söndürme cihazı içeren paket dağıtım merkezinde alev aldı

Güncelleme: 22.12.2024 – 16:27Okuma süresi: 1 dk.

Tamamen dolu: Miro her paketin tam olarak nerede olduğunu her zaman bilir.

Resmi büyüt

Paketler (sembolik resim): Bir dağıtım merkezinde bir paket alev aldı. (Kaynak: Sartison/t-online)

Münster yakınlarındaki Greven'deki bir posta dağıtım merkezinde, pakette bulunan yangın çıkarıcı cihaz nedeniyle yangın çıktı. Paketin kimden geldiği henüz bilinmiyor.

Münster yakınlarındaki Greven'deki bir posta dağıtım merkezinde, paketteki yangın çıkarıcı cihaz nedeniyle yangın çıktı. Polis ve savcılar, kimsenin yaralanmadığını söyledi.

Kıdemli savcı Dirk Ollech, paketin neredeyse tamamen imha edilmiş olması nedeniyle gönderen veya muhatap hakkında şu anda hiçbir şey söylenemeyeceğini söyledi. Bir nedeni gösterebilecek hiçbir şey keşfedilmedi. Hala paketin yolunu yeniden yapılandırmaya çalışıyoruz.

Pakette yanıcı sıvı dolu şişeler ve bir fünye bulunuyordu. Ayrıca yangın çıkarıcı cihazın kasıtlı mı yoksa kasıtsız mı alev aldığı henüz belli değil. İtfaiye yangını kısa sürede söndürmeyi başardı. Cumartesi öğleden sonra binada herhangi bir hasar meydana gelmedi. Benzer olaylarla paralellik olup olmadığı da kontrol edilecek.