X Factor 2024'te Mimi, Napoli'de finale yükseldi ve yetenek yarışmasını kazandı: “Desteğiniz için teşekkür ederiz”

JacksonduS

New member
5 Aralık'ta X Factor 2024 sona eriyor ve kazananı belirliyor: Mimì

İle ilgili 
Lucrezia Ciotti 
Yayınlandığı tarih 6 Aralık 2024, 10:14

Mimi 2024 baskısını kazandı X Faktörü. Halk oylamasıyla kararlaştırılan zaferi, Les Votives, I Patagarri ve Lorenzo Salvetti'nin de kahramanlar arasında yer aldığı üç elemenin sonunda geldi.

Mimi X Factor 2024'ü kazandı: o kim?

17 yaşındaki Mimi, Monza-Brianza eyaletindeki Usmate Velate'den geliyor. Her zaman seçti kendini ifade etme aracı olarak müzik ve duygularını ilet. Soul ve caz üzerine yükselen sesi, bugün başkalarıyla bağlantı kurma hedefiyle soul, indie ve hatta hip hop'a kadar uzanıyor.

Mimi, yetenek Manuel Agnelliekibinden programı kazanan ilk kişi oldu.

“Bu inanılmaz yetenek sayesinde yolda tanışacak kadar şanslıydım. seninle gurur duyuyorumzaferden sonra Manuel'i ilan eder.
Fremantle'ın yapımcılığını üstlendiği Sky Original gösterisinin en çok beklenen akşamlarından birinde Mimì, Nereye gidiyorsunMadame tarafından onun için yazılmış ve yapımcılığını Gianmarco Manilardi üstlenmiştir. Kazanan, bir işbirliği sözleşmesi alacak Uyarıcı.

Mimi'nin X Factor 2024'ü kazandıktan sonraki ilk sözleri

Piazza Plebiscito'da on altı bin kişi, Robbie Williams süper konuk ve Gigi D'Alessio'dan bir saygı duruşu: havai fişekler ve özel efektlerle kazananı taçlandıran bir akşam. Büyük final ilk kez açık havada, televizyon stüdyolarından uzakta gerçekleşti.

Teşekkürler arkadaşlar, sahnede görüşürüz!”, Genç kadın bunu canlı televizyonda duyurdu.
Kısa bir süre sonra sosyal medya hesabından şu haberi paylaştı:

“Merhaba arkadaşlar, cep telefonumu geri aldım, artık konuşabiliyorum. Olan biten her şeyi izliyorum. Desteğiniz için çok teşekkürler“.