Wanda Nara lösemi olduğunu doğruladı: sözler

JacksonduS

New member
Wanda Nara, lösemiyi gazeteci Angel de Brito’ya verdiği bir mesajla doğruluyor: sözleri canlı TV’de gösteriliyor.

İle ilgili Fabrizia Volponi Yayınlanan 3 Ağustos 2023

Wanda NaraArjantinli gazeteci Angel De Brito’ya gönderdiği mesajla lösemi olduğunu doğruladı. Şu an için Mauro Icardi’nin karısı kamuoyuna açıklama yapmak istemiyor.

Wanda Nara lösemi olduğunu doğruladı

Arjantinli gazeteciye gönderilen mesajla Angel de BritoProgramında canlı gösterme yetkisine sahip olan Wanda Nara, bu yetkiye sahip olduğunu doğruladı. lösemi. Birkaç gün önce Mauro Icardi’nin eşi, sağlık durumuyla ilgili olarak kendisini şöyle ifade etmişti: “Birçok yalan söylendi. Başkalarının hayatları hakkında konuşmanın doğru olmadığı gerçeğini ölçmeden, doğru olmayan şeyler konuşur ve tartışırlar.“. Ancak şimdi, Wanda hastalığını doğrulamaya karar verdi.

Wanda Nara’nın sözleri

Gazeteci Angel de Brito, Nara’dan gelen mesajı göstererek şunları söyledi:

hastalığı onayla bu onu etkiledi ama yine de söylemesini istiyorum. […] Sakinleştiğimde ve Buenos Aires’e döndüğümde yapacağım. şimdi hepimiz şokta. sindirmeye çalışıyorum. Zordu çünkü kimse bana bir şey söylemedi. Teşhisi doğrulamadılar ve ben bunu televizyondan öğrendim.”
Wanda Nara daha fazla açıklama yapmayacak

Wanda Nara’nın en azından şimdilik hastalıkla ilgili başka bir açıklama yapmaya niyeti yok. Gazeteciye gönderilen mesajda ise doktordan önce hemşirelerin durumu teyit ettiğini de okuduk. Teşhis, onu kucakladılar. Çok korkuyor ama yanında sevdikleri var. O belirtti:

Mauro kariyerinden ayrılmak istedi, kız kardeşim Zaira tatilden döndü, annem yerde yatıyordu, çocuklarım ağladılar duydukları için. Güçlendim ama her şey çöktü”.