Vladimir Luxuria, Daniele Dal Moro’daki kazı

JacksonduS

New member
Vladimir Luxuria, Daniele Dal Moro’ya bir kazı atar: eski Vippone sessizce toplandı.

İle ilgili Fabrizia Volponi Yayınlanan 19 Haziran 2023

Vladimir Luxuria kazmak Daniele Dal Moro. Isola dei Famosi’nin köşe yazarı, eski Vippone’u “bir parfümcü”, en güzel anda izini kaybeden bir tür Latin aşığı olarak etiketledi.

Vladimir Luxuria: Daniele Dal Moro’yu kazın

Radio Cusano Campus’ta yayınlanan Turchesando radyo programında yaptığı konuşmada Vladimir Luxuria, kazmak Daniele Dal Moro için beklenmedik bir durum. Isola dei Famosi’nin köşe yazarı, Oriana Marzoli’nin erkek arkadaşını “bir parfümcü“.

Vladimir Luxuria’nın yumruk

GF Vip 7’de Daniele Dal Moro ve Elenoire Ferruzzi arasındaki ilişki hakkında yorum yapan Vladimir, şunları söyledi:

“Ayrımcılık yaşadığınızda, herkesin böyle olduğunu düşünme eğilimindesiniz. Onunla Big Brother’da tanıştım, o bir parfümcü“.
Luxuria, hatırlamayanlar için, bilinen Oriana Marzoli’nin, Barbara D’Urso liderliğindeki ve Martina Nasoni tarafından kazanılan ilk GF’si sırasındaki erkek arkadaşı. O sırada Vladimir, Meclis’e bir hafta boyunca onur konuğu olarak girdi.

Daniele’nin GF Vip sırasındaki savunması

Geçen Ekim ayında, GF Vip’te Daniele ve arasındaki iddia edilen ilişki üzerine tartışma çıktığında Elenoire FerruzziVladimir böylece Dal Moro’yu macera arkadaşı saplantısından korudu:

“Sevmek ve sevilmek, ilk adımı atmak ya da geri adım atmak hepimizin hakkı. Ancak, yaygara çıkarmadan bir reddi kabul etmek görevimiz var. Pek çok erkeğin bir transı sevdiğini kabul etmediği doğru, ama (GF’de Daniele ile tanıştım) bu konu bu değil“.