Ünlü isimlerden Ramazan Bayramı mesajları

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod

Eğlence ve sanat dünyasının tanınmış isimleri sosyal medya üzerinden sevenlerinin bayramını kutladı. İşte sosyal medyada Ramazan Bayramı mesajları...

Gülse Birsel Gülümseyin. Güzel bir bayram olsun. Olduğu kadar. Bundan sonraki bütün bayramlar bundan bin kat iyi olsun. Tatlıya ve kötümserliğe abanmayın.

Cem YılmazTüm sevdiklerinizle mutlu,saglıklı bayramlar dilerim

Tarkanİyi bayramlar canlarımmm

Gonca Vuslateri İyi bayramlar bakışları gözlüklerden yükselsin inşallah..

Cüneyt ArkınMaske ve mesafenin olmadığı, sevdiklerimize doyasıya sarılabileceğimiz nice mutlu bayramlar dilerim. Ramazan Bayramı'nız mübarek olsun

Uraz KaygılaroğluBayraming.

Burcu EsmersoyBenim içimi ısıtan gülümseten mutlu eden birkaç fotoğrafla bayram kutlamak istedim bu kez. Mutlu bayramlar olsun, sevdiklerimizle en kısa zamanda sıkı sıkı sarılabilmek , bayramları hep birlikte doya doya kutlayabilmek dileğiyle

Fazıl Say Sağlıkla ve mutlulukla nice bayramlara.

Özge UlusoyBu sene erken davrandım.Bu karede tam Şeker Bayramı kılıklı olmamış mıyım? SAĞLIKLA HUZURLA MUTLULUKLA gönlünüzden geçen herşeyin sizin olduğu muhteşem bayramlar dilerim efenim

Ebru Şallı Akkuş Melekler sizinle olsun.Mutlu, tatlı bayramlar olsunnn

Çağla ŞıkelMutlu bayramlar!

Gülenay Kalkan ÜnlüoğluBayramımız kutlu olsun

Nedim Saban Umarım çok mutlu , sağlıklı ve de güzel bayramlarımız olur

Fahriye Evcen ÖzçivitMutlu Bayramlarr

Sinem KobalMutlu bayramlar

Özlem Ada ŞahinHerkese iyi bayramlar.Mutlu, huzurlu, bereketli, sağlıklı, bol kahkahalı, neşe dolu bayramlarımız olsun. Kucak dolusu sevgiler

Gamze Erçel YıldırımHerkese Mutlu Bayramlar

Onur BüyüktopçuHerkese iyi bayramlar. Sevdiklerimizden ayrı geçirdiğimiz son bayram olması dileğimle, sağlıkla, mutlulukla, keyifler. Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden sevgiyle öperim

Nilüfer Sevdiklerimizle sımsıkı kucaklaşabildiğimiz özgür,barış dolu bir dünyada sevinçle,sağlıkla,huzurla yaşayabileceğimiz mutlu bayramlara

Müge BozBugüüün bayrammmSevdiklerimize daha özen gösterdiğimiz, ailemize uzaktan da olsa sıkı sıkı sarıldığımız, sevgi pıtırcıkları olduğumuz harika bir bayram diliyorum hepimizeee

Fulya Sever Kahveci Herkese mutlu, huzurlu, sağlıklı bir Bayram diliyoruz.

Ajda PekkanSevdiklerimizden ayrı kaldığımız son bayram olması dileği ile ... Mutlu Bayramlar

Deniz AkkayaSevdiklerimiz ile musmutlu bayramlarımız olsun
Alıntıdır