TV ve Kişisel Zorluklar Dergisi

JacksonduS

New member
Yıllarca süren yokluktan sonra, Le Iene'nin eski yüzü deneyimlerini ve isteklerini anlatıyor

İle ilgili 
Editoryal personel haberleri.it 
Yayınladı 23 Mart 2025, 15:29

Zor bir Yol

Peppe Quintale, rolü ile bilinir Sırtlanlar Ve Simona Ventura'nın sağ kolu olarak, televizyondan hayatını derinden işaretleyen bir yokluk dönemi yaşadı. Pandemi tarafından ağırlaştırılan yıllarca süren kişisel zorluklardan sonra Quintale, kariyerini ve kamusal imajını yeniden inşa etmeye karar verdi. Bir röportajda TvblogŞöyle açıkladı: “Covid tarafından ağırlaştırılan olumsuz kişisel zaferler nedeniyle dört yıllık M3RDA'dan geldim. Parça parçasını yeniden inşa ettim. Tekrar başlamam gerekiyordu”. Bu beyan sadece esnekliğini değil, aynı zamanda spot ışığında geri dönme arzusunu da vurgular.

Görünürlük arayışı

Eğlence dünyasına dönme girişimi, onu katılmaya itti The Voice KıdemliKısa bir görünüme rağmen, görünürlüğü geri kazanma fırsatını yakaladı. “Sadece tura dönmek istedim, beklentim yoktu. Bu sadece bir görünürlük meselesiydi.” Ancak, kör seçmelerden sonraki ortadan kaldırılması başka bir hayal kırıklığını temsil etti. Quintale, yarışmacıların genellikle sadece bir garnitür olduğunu vurgularken, gerçek kahramanlar hakimler ve sunuculardır.

Tale adında bir rüya ve hangi gösteri

Zorluklara rağmen, Peppe Quintale teslim olmaz ve katılmayı hayal etmeye devam eder. Böyle ve ne gösteri. “Oyunculardaki varlığım her zaman emin gibi görünüyor, ama o zaman asla yapmam”. Onun kararlılığı belirgindir ve bu programın bir parçası olma arzusu güçlüdür. “Israr ettiler ve Ostuni'de olmasına rağmen Roma'ya gittim. Sonuç? Beni almadılar.” Ancak bu rüya hayatının tek yönü değildir; Quintale ayrıca, sektördeki bağlantı eksikliğinin fırsatları nasıl engelleyebileceğini vurgulayarak TV'ye dönme arzusunu da dile getirdi.

Mevcut televizyon bağlamı

Sürekli gelişen bir televizyon panoramasında Quintale, sosyal medyadaki şöhretin yapımcıların seçimlerini nasıl etkileyebileceğini gözlemledi. “Bugün belirli tekerlekli sandalyelere ait değilseniz, dışarıdasınız. Televizyon televizyonda besleniyor ve maalesef izleyicilerle aynı olan takipçilerin çok yıllık yanlış anlaşılmasında yaşıyoruz”. Bu yansıma, hızla değişikliklerle ilgili kalma girişiminde birçok sanatçının karşılaşan zorlukları vurgulamaktadır.