TBMM’de yasa tasarısı ile birlikte ilk anlardan itibaren

JacksonduS

New member
Damiano ve Giorgia arasındaki kopuş maviden bir şimşek gibi geldi. İşte tarihlerindeki en önemli anlardan bazıları.

İle ilgili Valentina Mericio Yayınlanan 8 Haziran 2023

Damiano David ve Giorgia Soleri arasında da bitti ve ayrılıkları maviden bir şimşekle geldi. İkisi birbirini dokuz yıldır tanıyordu ama altı yıldır birlikteydiler. Çift, özellikle Maneskin’in Sanremo 2021’de ve Eurovision Şarkı Yarışması’nda “zitti e Buoni” şarkısıyla zafer kazanmasının ardından aşklarını spot ışıklarında yaşadı. Giorgia Soleri, Damiano David’le kurduğu bağın ötesinde, her gün gerçekleştirdiği mücadeleler nedeniyle de çok tanınan bir isim haline geldi.

Damiano David ve Giorgia Soleri ayrıldı: tarihlerinin önemli aşamaları

arasındaki hikaye Damiano David ve Giorgia Soleri uzaktan başladı: 2014’te ikisi, Villa Borghese çerçevesindeki bir çekimde ölümsüzleştirildi: “8 yıl önce, sen, ben, Villa Borghese ve uzun, bitmeyen sohbetlerimiz: ‘Gerçekten iyi şarkı söylüyorsun, biliyor musun? bugün bunu düşünmek ne kadar komik’”, Soleri’nin kendisinin yayınladığı bir hikayede okuduk. 2017’de, ancak 2021’de kamuoyunun bilgisi haline gelecek olan ilişkileri başladı.

Vulvodini ile ilgili kanun teklifi

Giorgia Soleri ve Damiano David, Giorgia’nın kendisinin de etkilendiği bir hastalık olan vulvodininin bu şekilde tanınmasını istemek için birlikte Parlamento’ya gitmişlerdi. Birkaç ay önce Storie Italiane’de yaptığı bir konuşmada, Soleri, kendisinin sadece Damiano’nun “kız arkadaşı” olmadığını iddia etmişti. “Ama ben isimsiz değilim! Benim adım kız arkadaşım, soyadı ise Maneskin’den Di Damiano. Bunu nasıl bilmezsin?” sosyal medyadaki vent sözleri olmuştu.

Sonsöz ne zaman geldi Damiano bir anlık görüntüde göründü, yeni sevgilisi Martina Taglienti Giorgia Soleri’den başka biriyle öpüşürken: “Bu video ortaya çıktığı için çok üzgünüm, durumu böyle halletmek istemedik ve bu benim hatamdı. Giorgia ve ben birkaç günlüğüne ayrılmaya karar verdik, bu yüzden herhangi bir ihanet olmadı “. Damiano’nun açıklamadaki sözleriydi.