“Ses tellerinde nodül var”

JacksonduS

New member
Tiziano Ferro’nun turnesi sona erdi ve şarkıcı için bir başka önemli zorluk daha geldi: ameliyat olması gerekecek.

İle ilgili Valentina Mericio Yayınlanan 18 Temmuz 2023

Tiziano Ferro için TZN turu 2023’teki deneyim doğal sonucuna ulaştı, ama şimdi Latin kökenli şarkıcı için başka bir testle yüzleşmenin zamanı geldi: aslında ses teli nodülü nedeniyle ameliyat olması gerekecek. Duyuru, sanatçının kendisi tarafından uzun bir paylaşımla yapıldı. Destek olarak, kocası Victor Allen ile birlikte evlat edinilen iki çocuğu Margherita ve Andres’in de yer aldığı hareketli bir video buluyoruz.

Instagram’da bu gönderiyi görüntüle

Tiziano Ferro (@tizianoferro) tarafından paylaşılan bir gönderi
Tiziano Ferro ameliyat olacak: “Ses telimde nodül var”

Şarkıcı çok samimi ve derinden hissedilen sözlerle başladı. Aslında, teşhisi tura çıkmadan önce aldı: “Artık sana gerçeği söyleyebilirim. Tura başlamadan kısa bir süre önce ses tellerinde nodül teşhisi kondu. Açık olmak gerekirse, bir futbolcunun şampiyonlukla tendonu hasarlı bir şekilde yüzleşmek zorunda kalması gibi. Ameliyat olmam gerekecek, iyileşmem gereken çok şey olacak… ama önemli değil.”

“O aşamada pes etmektense ölürdüm”

Tiziano Ferro, sözlerini şöyle sürdürdü: doktorlar ona şarkı söylememesini ve hareketsiz kalmasını tavsiye etmişlerdi. ancak teşhis onu durdurmadı ve hayranlarının sevgisi sayesinde devam etmeyi başardı: “Bir konser sırasında sesimin aniden kısılacağından çoğu kez korktum. Doktorlar bunun olabileceğini söylediler, beni hareketsiz kalmam ve hemen ameliyat etmem için davet ettiler. Ama zaten kafamda netleştirdiğim bir şeyi bilmiyorlardı. Yani her gece o sahnede dünyanın en güçlü tedavisini alacaktım. Çünkü oradaydın.”