Serena Rossi Bize Gözyaşları

JacksonduS

New member
Napoliten oyuncu Napoli ile bağlantısını ve gençler üzerindeki etkisini anlatıyor

İle ilgili 
Editoryal personel haberleri.it 
Yayınladı 16 Mart 2025, 22:00

Dokunaklı bir röportaj

Bölümü sırasında Bizden … Ücretsiz TekerlekNapoliten aktris ve şarkıcı Rai Uno'da yayınlandı Serena Rossi Sunucu ile büyük duygu anlarını paylaştı Francesca fialdini. Başlangıçta hafif ve kahkahalarla dolu konuşma, Fialdini konuğu zorluk çeken bir soru sorduğunda beklenmedik bir dönüş yaptı. Görünür bir şekilde taşınan Rossi, röportajı birkaç saniye durdurmak zorunda kaldı, duygularla boğulmuştu.

Napoli ile bağlantı

Sohbet sırasında, tiyatro şovunun görüntüleri gösterildi 'Napoli'de Serenata'memleketine bir övgü. Fialdini hassas bir temaya dokundu ve Rossi'ye gençler için, özellikle de zor bağlamlarda yetiştirilenler için bir referans noktası olmayı düşünüp düşünmediğini sordu. İkincigliano Ve Scampia. Serena'nın cevabı samimi idi: “Asla bir efsane olmayı düşünmedim, ama çocuklar bana onlar için bir örnek olduklarını söylemek için yazdıklarında sevindim”.

Gençler için bir örnek

Üç genç Napoliten hevesli şarkıcı ve aktris ile bir klip yayınlandığında konuşma daha da duygusal bir kat aldı. Kızlar, Serena'nın onlar için neyi temsil ettiğini ifade ettiler ve “şarkı söylediğinde, o şarkının gücünü gerçekten ifade etmeyi başardığını” belirterek. Ayrıca Rossi'nin Napoli Şehri'ne nasıl haysiyet verdiğini, aktrisin derinlemesine dokunan ve gözyaşlarına boğulmasını sağlayan bir yönü vurguladılar.

“Sana seninle savaştığımı söyledim,” diye şaka yaptı Serena, durumun kontrolünü sürdürmeye çalışarak, ama gözyaşları kaymaya devam etti. “Konuşamıyorum, üzgünüm,” diye bitirdi, her zamanki sevincini bulmadan önce. Bu an sadece aktrisin kırılganlığını değil, aynı zamanda toplulukla güçlü bağlantısını ve gençlere ses verme taahhüdünü de vurguladı.