“Seni seviyorum iyi yolculuklar”

JacksonduS

New member
Alessandro Gassmann’ın annesi oyuncu Juliette Mayniel, 87 yaşında hayatını kaybetti.

İle ilgili Clare Nava Yayınlanan 22 Temmuz 2023

için mezar yası Alessandro Gasmann. Oyuncu annesiyle vedalaştı. Juliette Mayniel87 yaşında aramızdan ayrılan.

Alessandro Gassmann’ın annesi öldü: “Seni seviyorum, iyi yolculuklar”

Oyuncu Alessandro Gassmann için büyük acı anıçok ciddi bir yasla karşı karşıya olan. Anne, oyuncu Juliette Mayniel, 87 yaşında vefat etti. Oyuncu üzücü duyuruyu sosyal ağlar üzerinden yapmaya karar verdi. “Artık burada değilsin ve her zaman orada olacaksın. Seni seviyorum iyi yolculuklar anne. temsilci” o yazdı Alessandro Gasmann sosyal profillerinde.

Artık burada değilsin ve her zaman orada olacaksın. Seni seviyorum iyi yolculuklar anne.
Rip
❤
💐
pic.twitter.com/zthv2p4gOC

— Alessandro Gassmann
🌳
(@GassmanGassmann) 21 Temmuz 2023
Juliette Mayniel 87 yaşında öldü: o kimdi?

Juliette Maynielannesi Alessandro Gasmann87 yaşında öldü. Kadın ünlü bir oyuncuydu. Yüzsüz Gözler (1960), Ailedeki Günahlar (1975), Aile Vizio’su (1975), Proxeneti (1976), Keman Öğretmeni (1976) ve Babadan Oğula (1982) gibi filmleri bulunmaktadır. O televizyon için yorumladı birkaç senaryo Circe’i oynadığı The Odyssey (1968) ve Madame Bovary (1978) dahil. 1960 yılında kadın ayrıca En İyi Kadın Oyuncu dalında Gümüş Ayı kazandı. Bir firarinin hikayesi filmindeki performansıyla Berlin Film Festivali’nde.