sebebi ve onu değiştiren

JacksonduS

New member
Sanremo 2025'in Migerter, Olly, Eurovision'a katılmamaya karar verdi. Sosyal görevinde nedenleri açıklıyor.

İle ilgili 
Lucrezia Ciotti 
Yayınladı 22 Şubat 2025, 15:18

Sanremo Festivali 2025'teki zaferden sonra, Elly Katılma fırsatı bırakmıştı.EurovisionUluslararası etkinliğe denk gelen turunun zaten planlanmış tarihleriyle ilgili şüpheleri uyandırıyor. Bununla birlikte, Instagram'daki bir yazı ile şarkıcı nihayet kesin seçimini açıkladı: müzik rekabetine katılmayacak.

Olly Eurovision'dan vazgeçer: Sebep

“Günlerce kendime soruyorum ve herkesin görüşlerini soruyorum, cevap her zaman aynı: 'Sonunda hissettiğin şeyi yapmalısın', çünkü herkes her zaman kendim olmayı ne kadar saydığınızı biliyor. Konserleri taşırsan üzüleceğini sanmıyorum EurovisionAma sıkıca inanıyorum Bana olan her şeyle bağlantı kurmanız gerekiyordaha da bakmadan önce Sevgili Gavetta Live ile devam et her zaman sonsuz gururla konuşuyorum ”.
Bu bağlamda şunları ekledi:

“Bu yüzden karar verdim Katılma fırsatından vazgeç Eurovision Şarkı Yarışması, belki de hayatta sadece bir kez başınıza gelen şeylerden biri olduğu farkındalığıyla. Bana oy veren ve bana bu ayrıcalığa sahip olma fırsatı verenlere teşekkür ediyorum: Umarım bu günlerde aldığım tüm sevgiyi karşılık vermek için yakında konserimde görüşürüz “.
Olly, onun yerini alacak herkese “büyük iyi şanslar” diledi. İtalya'daki müziğin olağanüstü sanatçılarla dolu olduğunu ve Sanremo 2025 oyuncularının bunun açık bir kanıtı olduğunu da sözlerine ekledi. Daha sonra “her zaman inanmaya” çağırdı, bir şeyin değiştiğini ve şimdi herkes tarafından görülebildiğini vurguladı. Bir kucaklama ve turda randevu ile sonuçlandı.

Eurovision Şarkı Yarışması'nda Olly'yi kim değiştirecek?

Yönetmeliğe göre, ikinci Sanremo, Lucio CorsiOlly'nin yerini alacak. Tuscan Singer -Songwriter, şarkısıyla halkın ve eleştirinin lehine aldı “Zor olmak istedim” Ve benzersiz tarzını Eurovision sahnesine getirme fırsatı olabilir. Sadece şarkıcıdan haber beklemeliyiz.