Şarkıcının anında cevabı

JacksonduS

New member
Al Bano ve Romina Power arasında güçlü kelimeler uçuyor: Tartışmanın merkezinde, şarkıcının Rusya gezisi.

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 24 Haziran 2025, 12:52

Arasındaki gerilimler Al Bano Ve Romina Güç. Çatışmanın son nedeni, şarkıcının son yolculuğuyla ilgileniyor Rusya Petersburg'da sahne almak. Sosyal medyadaki bir görevle muhalefetini açıkça ifade eden eski wife'ı sevmeyen bir karar. Al Bano'nun yanıtı gelmede uzun sürmedi.

Romina Power kendini Al Bano konserinden ayırıyor

Romina açık ve doğrudan: Sosyal medyadaki bir yazı sayesinde, kendini eski partnerin performansından ve onun tarafından paylaşılmayan kararın uluslararası olarak böyle hassas bir dönemde şarkı söylemesi için kendini ayırmak istediğini açıkladı.

“Rusya'da söylenen mutluluk şarkısından ayrılıyorum. Bu konsere katılmayı kabul etmedim. E Bana bir yer ya da mutluluk söyleme zamanı görünmüyorSosyal profilinde dedi.
Romina Power kendini Al Bano Konseri'nden ayırıyor: şarkıcının hemen cevabı

“Romina tarafından Instagram'da yayınlanan yazı Bir medya bıçak yarası. Dört çocuğumun annesi tarafından Asla beklemezdim. Yazdıklarına gerçekten hayran kaldım, neyi ayırdı? Kim St.Petersburg'a 'Mutluluk' şarkısını söylemeye davet etti? Bana görünmüyor, onun gerçekleştirmeye davet edildi“,, Şarkıcı Adnkronos'a söyledi.
Al Bano, eski wife'ın konserde bulunmadığını ve bu nedenle St. Petersburg'daki Armitage'ın önünde gerçekte ne olduğunu anlayamadığını vurgulayarak Romina Power'ın temelsiz ifadelerini tanımladı. Daha sonra, her bağlamda – hem barış zamanlarında hem de krizler sırasında – ironi bir ipucu ile yineledi. Her zaman yayılmaya ihtiyaç vardır A mesaj Olumlu, böyle tarafından iletildi MutlulukRepertuarının ikonik şarkısı.

“Petersburg'da önümde olan 600 bin Rus bunu sevdi.” Mutluluk ” Her zaman neşe koyan bir şarkı Onu söyleyenlere ve her şeyden önce onu dinleyenlere “.
İkisi yaz için ortak bir tur açıklamış olsa da, son gerilimler şimdi projenin tutulmasını sorguluyor.